Chalupa v objatí Štiavnických vrchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
126 m²
1000 m²
predaj - Chata
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2304x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

V tichej dedinke pri jazere Počúvadlo, ponúkame na predaj nádhernú chalupu. Chalupa prešla čiastočnou rekonštrukciou a majiteľ ju ešte stále zvelaďuje.
Obytná časť pozostáva z gánku, 3 izieb, práčovne, kuchyne a kúpeľne s WC. V kuchyni je vstavaná, murovaná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V dvoch izbách je krb. Strop je zachovalý drevený, podlaha je dlažba a plávajúca podlaha. Okná a vchodové dvere sú plastové. Kúrenie je riešené krbové, ale v celom dome je nové ústredné kúrenie na tuhé palivo. Elektrika je z časti prerobená. Voda je obecná, na pozemku je však aj studňa.
Neobývaná časť domu má 2 miestnosti. Dielňu s kotolňou a dreváreň. V záhrade sú staré chlievy, ktoré sa používajú už len ako sklady, ovocné stromy a vinič.
Obec Počúvadlo sa nachádza cca 6km od najväčšieho zachovalého tajchu Počúvadlo, pod Sitnom. Tichá, kľudná obec ponúka nespočetné množstvo aktívneho aj pasívneho oddychu. Cez leto kúpanie sa v okolitých tajchoch, cykloturistiku a pod. a cez zimu lyžovanie na okolitých svahoch, ako napr. Salamander resort, či Ilja. Aj otužilci si tu prídu na svoje. Každopádne málokto odolá čaru okolitej prírody, ktorá je nádherná v každom ročnom období.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Banskej Štiavnici

Inzerovaný chatu v Banskej Štiavnici v cene 175.000,- € je o 1.630.113 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 25 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Banskej Štiavnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Banskej Štiavnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421915.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.500,- € 886.350,- €
1000 m²
Rozloha pozemku 30 m² 8267 m²
126 m²
Úžitková plocha 1 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Úžitková plocha126 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289342 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.