Chata aj na celoročné bývanie Súdovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Súdovce
81 m²
1353 m²
predaj - Chata
50.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3878x zobrazená v zozname / 423x zobrazená detailne / 423x zobrazená detailne tento mesiac

Prízemie tvorí kuchynka, miestnosť na prípravu vína s tesanou, chladnou pivnicou. Na poschodí sa nachádza kúpeľňa s wc, kuchyňa, 2 obytné miestnosti, balkón. Pred chatkou je v tieni stromov terasa s krbom a grilom. Na rozsiahlom pozemku sa ešte nachádza baldachýn z viniča, ovocné stromy a nad chatou niekoľko radov viniča a trávnatý porast. K dispozícii je vlastná studňa aj obecný vodovod.

Obec leží v doline, na juhozápadnom okraji Krupinskej planiny a je v podstate posledná bašta civilizácie pred nekonečnou prírodou. Južnú odlesnenú časť chotára tvorí Ipeľská pahorkatina, v severnej časti sú rozsiahle dubové a bukové lesy. Na juh od obce sa nachádza rybník. Svojou polohou preto ponúka nekonečné možnosti oddychu. Nekonečné ticho od zhonu každodenného života, alebo dlhé prechádzky po okolitých lesoch a lúkach. Mestá, ako napr. Dudince, alebo Banská Štiavnica, sú dostatočne blízko na letné kúpanie, alebo zimné lyžovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Súdovciach

Inzerovaný chatu v Súdovciach v cene 50.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Súdovciach. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Súdovciach.

Pozícia realitnej ponuky

50.000,- €
Cena nehnuteľnosti 35.000,- € 310.000,- €
1353 m²
Rozloha pozemku 37 m² 160006 m²
81 m²
Úžitková plocha 30 m² 385 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1353 m²
Úžitková plocha81 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288794503503 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.