Útulná usadlosť v obci Dolný Badín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Dolný Badín
265 m²
1630 m²
predaj - Chata
93.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3061x zobrazená v zozname / 378x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

Usadlosť sa rozprestiera na kopci nad dedinou, takže poskytuje nádherný výhľad na celú obec a okolitú, prekrásnu prírodu. Na pozemku sa nachádzajú 3 budovy.

Obývateľný, z časti rekonštruovaný domček, ktorý potrebuje dokončiť len fasádu. Vo vnútri je kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa s wc a nádherné, drevené schodisko, ktoré vedie na prvé podlažie. Tam nájdeme 2 priestranné izby, vstavaný šatník a wc. Plastové okná, krb, drevená podlaha.

Gazdovský dom má gánok. 2 izby, kuchyňu a kúpeľňu. Vyžaduje ale kompletnú rekonštrukciu. Dom je suchý, strecha nezateká, steny nie sú popraskané.

Hospodárska budova s 2 miestnosťami, ktoré majú samostatný vchod.

Obec Dolný Badín spadá do územia bývalej Hontianskej stolice. V obci je zriadená ZŠ. Katastrom obce Dolný Badín prechádza náučný chodník Uňatín-Horný Badín-Čabraď. Počas cesty môžete vidieť niekoľko prírodných úkazov ako napríklad prameň, Žabinec a výhľady a na konci trasy sa nachádza hrad Čabraď. Obec je veľmi tichá a kľudná. Ponúka niekoľko možností aktívneho, aj pasívneho oddychu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Dolnom Badíne

Inzerovaný chatu v Dolnom Badíne v cene 93.000,- € je o 23.547 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Dolnom Badíne. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Dolnom Badíne.

Pozícia realitnej ponuky

93.000,- €
Cena nehnuteľnosti 35.000,- € 310.000,- €
1630 m²
Rozloha pozemku 37 m² 160006 m²
265 m²
Úžitková plocha 30 m² 385 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1630 m²
Úžitková plocha265 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289287 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.