Chata so súkromným jazerom, Gabčíkovo, okr. Dunajská Streda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
Ulica.: nad Mlýnmi
73.1 m²
436 m²
2
2
áno
studňa
žumpa
predaj - Chata
150.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4084x zobrazená v zozname / 389x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS CHATY:

Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu s celoročným využitím s úžitkovou plochou 73,1 m2 v krásnom tichom  prostredí  s veľkým pozemkom o rozlohe 361 m2 s možnosťou užívania priľahlého pozemku cca.700 m2 so súkromným jazerom, v chatovej oblasti v lokalite Gabčíkovo v okrese Dunajská Streda. Na pozemku sa nachádza garáž, vínna pivnica, veľa úložného priestoru.

STAV CHATY:



Na prízemí chaty sa nachádza kuchyňa spojená s jedálenskou časťou, krbom, komora, kúpeľňa so sprchovacím kútom, na poschodí sa nachádza veľká miestnosť využívaná na spanie. Možnosť úpravy dispozície podľa vlastných predstáv. Chata sa ponúka plne zariadená nábytkom. V chate je elektrické kúrenie, napojenie na studňu a žumpu. Možnosť využívania na celoročné bývanie. V okolí je veľa možností rekreačných aktivít.

LOKALITA:



Chata sa nachádza v chatovej oblasti, v tichej časti v blízkosti Dunaja, hrádze, kúsok do dediny Gabčíkovo kde nájdete  kompletnú občiansku vybavenosť.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Gabčíkove na ulici nad Mlýnmi

Inzerovaný chatu na ulici nad Mlýnmi v Gabčíkove v cene 150.000,- € je o 22.443 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Gabčíkove. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Gabčíkove.

Pozícia realitnej ponuky

150.000,- €
Cena nehnuteľnosti 43.000,- € 170.000,- €
436 m²
Rozloha pozemku 110 m² 528 m²
73.1 m²
Zastavaná plocha 32 m² 95 m²
73.1 m²
Celková rozloha 73.1 m² 368 m²
73.1 m²
Úžitková plocha 30 m² 84.6 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku436 m²
Zastavaná plocha73.1 m²
Celková rozloha73.1 m²
Úžitková plocha73.1 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Krbáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LK-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.