CHATA VHODNÁ AJ NA CELOROČNÉ BÝVANIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Prídavkova
72 m²
61 m²
1
neuvedené
3
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
230/400V
predaj - Chata
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

175880x zobrazená v zozname / 34084x zobrazená detailne / 268x zobrazená detailne tento mesiac

Chata vo veľmi dobrom stave a vhodná aj k celoročnému bývaniu sa nachádza na konci ulice Prídavková vo veľmi tichej lokalite v tesnej blízkosti lesa, avšak veľmi dobrou dostupnosťou do centra Záhorskej Bystrice. Lokalita poskytuje jedinečný panoramatický výhľad na mestskú zástavbu, ale aj na susedný les, ktorý poteší najmä hubárov.

Oplotený pozemok o veľkosti 3,5 ára je vo vlastníctve spoločníkov Urbariátu Záhorská Bystrica, ako aj všetky pozemky v chatovej oblasti. Ročný nájom je 450EUR.

Prízemie ponúka pivnicu s podlahovou plochou 21 m2, v ktorej sa nachádza krb, kotol na pevné palivá, ohrievač vody a zároveň aj dostatok priestoru pre odpočinok v horúcich mesiacoch. Dielňa o podlahovej ploche 9 m2 a sklad na náradie s plochou 5 m2 poskytujú dostatočné zázemie pre domácich kutilov, aj záhradkárov.

Na poschodí sa nachádza obývacia časť chaty, ktorej dominuje obývacia izba s podlahovou plochou 14 m2, spálňa o veľkosti 3,5 m2, kúpeľnou s WC o veľkosti 2,5 m2 a kuchynským kútom o veľkosti 3,5 m2. Terasa s podlahovou plochou 13,5 m2 je prirodzeným pokračovaním obývacej izby a poskytuje dostatočný priestor pre príjemne posedenie v prírode.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Bratislave - Záhorská Bystrica na ulici Prídavkova

Rozloha je o 74 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Bratislave - Záhorská Bystrica.

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Podrobné informácie

Rozloha pozemku61 m²
Zastavaná plocha45 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Krbáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-316560 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.