CHOČA / 5 min. od BELADÍC - Exkluzívna ponuka RD - pozemok 4483 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Zlatomoravecká
240 m²
4483 m²
2
6
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
300.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6775x zobrazená v zozname / 380x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality vám výhradne ponúka na predaj Dva samostatne stojace Rodinné domy na jednom pozemku o rozlohe 4483 m2. Rodinný dom č.1 je vhodný na okamžité nasťahovanie sa a bývane. Druhý starší rodinný dom je potrebné zrekonštruovať, prípadne mu nájdete iné využitie. Či už odpredaj a získanie čiastočne investície späť, alebo ponechanie si nehnuteľnosti s využitím v budúcnosti pre svoje vlastné deti alebo rodinu. Oba domy disponujú dostatočnými pozemkami aj v prípade ak ich rozdelíte.

Táto ponuka je vhodná pre všetkých, ktorí hľadajú ticho, súkromie a chcú naplno využiť budúci potenciál domov a pozemkov. Lokalitu si okamžite zamilujete. Viete tu naplno rozvinúť svoj záhradkársky potenciál, svoje plány s dostatočne veľkým pozemkom viete ľahšie realizovať, a v prípade že máte deti o priestor na hry máte bezpečne postarané nakoľko sme mimo hlavnej cesty. Určite oceníte aj dostupnosť v rámci okolitých miest a celkovo dostupnosť do 10 min na dialničné rázcestie smer (NR-TT-BA alebo ZV-BB).
Ak patríte k ľuďom, ktorí majú radi výzvy a viete vidieť potenciál aj vo veciach, ktoré možno na prvý pohľad nepôsobia príťažlivo tak táto ponuka by mala byť určite na zozname ponúk - ktoré Musíte vidieť :)

Chcete vidieť zvyšné fotografie? Katastrálnu mapu? Zaujímajú vás informácie, ktoré som nespomenul v texte? Zašlite mi mail a pošlem Vám kompletné informácie k nehnuteľnosti vrátane 25+ fotiek.

Dom č.1. + pozemkom o rozlohe 2269 m2 (ak sa bude deliť do budúcna)
Ide o nehnuteľnosť na ktorej sa nešetrilo a je postavená naozaj kvalitne. Rodinný dom je dvojpodlažný, 6 izbový postavený z pálenej tehly (hrúbka múrov 35 cm) s úžitkovou plochou 240 m2. Dom bol dostavaný v r.2003. Okolie domu je upravené s predzáhradkou a murovaným oplotením v kombinácii s kovanými plotmi a bránkou.

Technické parametre


Strecha Bramac, dubové drevenné podlahy v dome, interiérové dvere masívne Jalša, 3r. dozadu menené kompletne eurookná s 3-sklom, nábytok v dome vyrobený na mieru z masívneho dreva a ďalšie. Vykurovanie v dome je zabezpečené plynovým kotlom v kombinácii s radiátormi v miestnostiach.
Dom je napojený na všetky IS. Elektrika 220/280V, Plyn, Kanalizácia, obecný vodovod a asfaltová cesta.
Benefity : Vstupná hala s liatinovými krbovými kachľami, Zimná záhradka s posedením za domom, predpríprava na Krb, prístrešok pre auto, upravená predzáhradka

Dispozícia :


1.podlažie : vstupná hala, sklad, vstupná chodba so schodišťom a priestorom pod schodišťom, kuchyňa so špajzou, jedáleň, obývacia izba, spálňa, hlavná kúpelňa, samostatné WC.
2.podlažie : Izba č.1 s výstupom na balkón, kúpelňa so sprchovým kútom a WC, Izba č.2 veľká, Izba č.3. veľká s výstupom na balkón, izba č.4 momentálne slúžiaca ako šatník.

Dom č.2 + pozemkom o rozlohe 2214 m2 (ak sa bude deliť do budúcna)
Tento domček bol postavený zo zmiešaných materiálov Pálená a Nepálená tehla. Dom bol postavený v cca r.1950. Dispozične je dom tvorený dvoma izbami, kuchyňou, komorou a skladom na náradie a vybavenie. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. Dom má možnosť pripojenia na všetky IS. Momentálne je napojený na el.prípojku. Zvyšok je možné dopojiť nakoľko sa prípojky nachádzajú priamo na pozemku.
Z hľadiska bývania je dom vhodný najskôr na rekonštrukciu a sanitáciu. Dom však bol stále udržiavaný v dobrom stave aj keď sa tam už dlhšie nebývalo.

Lokalita


Choča je strategicky umiestnená veľmi dobre nakoľko je medzi niekoľkými mestami. Určite si pozriete Google maps pre lepší obraz. Najbližšie sú Zlaté Moravce, Nitra, Vráble, Levice prípadne Topoľčianky. Ako už bolo spomínané z obce je výborné napojenie na diaľnicu (rýchlostnú cestu) na rôzne smery. V rámci obce je len základné vybavenie ako potraviny, miestny obecný úrad, škôlka.
Príroda a pokoj naokolo naznačuje možnosti na bicyklovanie, prechádzky, hubárčenie a pod.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 300 000 eur


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju.
Zistite viac informácií u makléra.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4483 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbpredpríprava
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky