EXKLUZIVNE!!! predaj rodinného domu v obci Golianovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Golianovo
Ulica.: Golianovo
100 m²
700 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
235.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6197x zobrazená v zozname / 357x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZIVNE LEN U NÁS!!! na predaj Rodinný dom v obci Golianovo, postavený na pozemku o výmere 7 árov, skolaudovaný v roku 2018. Dispozičné riešenie :
Vstupná chodba so vstavanou skriňou, 2 samostatné spálne, kúpeľňa (Sprcha + Vaňa) s WC, obývacia izba s kuchyňou, technická miestnosť, samostatné WC a špajza. V celom dome sú vinilové podlahy, kúpelňa a WC - dlažba. Povala s pochôdznou výškou a v rozmere cca 25m2.
Mesačné náklady - Kúrenie plyn 30,-€, Elektrika - 40,-€ , Voda - 20,-€ . Pred domom sa nachádza žumpa (10m3), do ktorej sú zvedené aj odkvapy. Po dokončení obecnej kanalizácie (2023) bude žumpa slúžiť ako zásobník na dažďovú vodu na polievanie.
Pred domom parkovacie miesta pre 4 auta, vo dvore 1 auto.
Príjazdová cesta - zamková dlažba, zrealizovaná v r. 2021.
Za domom sa nachádza terasa o výmere 3x4m, voliéra pre psa (7x5), bazén o rozmeroch 4x7, hĺbka 1,2m), detské ihrisko.
Dom sa predáva so zariadením. Cena 235.000,- eur. KOntakt .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky