Cyprus ATLANTIS plážové apartmány

Štát.: Cyprus
Mesto.: Kyrenia
Lokalita.: Bahceli
8000 m²
3
áno - 1 auto
verejný vodovod
230V
nie
áno
2024
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 446.550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

251719x zobrazená v zozname / 3034x zobrazená detailne / 136x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE predstavuje luxusné apartmány priamo pri mori s nádherne upravenou súkromnou plážou v jednej z najexkluzívnejších častí Severného Cypru, oblasti Bahceli - Tatlisu.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
-45 4 100 m² 1 nie áno 142 m² 463,950.00 € voľný
-45 3 80 m² 2 áno áno 115 m² 446,550.00 € voľný

ATLANTIS BEACH APARTMENTS projekt na Severnom Cypre je komplex 43 luxusných apartmánov priamo pri mori s nádherne upravenou súkromnou plážou v jednej z najexluzívnejších častí Severného Cypru, v Bahceli-Tatlisu (región Kyrenia) . Projekt pozostáva z 5 apartmánových blokov A1,A2,B1,B2 a B3 s výberom 1, 2 a 3 spálňových apartmánov a penthausov, všetky s prekrásnym výhľadom na Stredozemné more a pohorie Besparmak.

Výstavba bola zahájená v roku 2021 a dokončenie celého komplexu je plánované na jar 2024. Je realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group, ktorá patrí k lídrom v oblasti stavebníctva na Severnom Cypre už od roku 2001 a špecializuje sa na výstavby exkluzívnych nehnuteľností, vrámci ktorých zároveň ponúka možnosť kompletného servisu prenájmu a údržby apartmánov za poplatok.

Jedinečná poloha apartmánov a víl priamo pri mori (50 metrov od súkromnej pláže) ponúka krásne výhľady na more z jednej strany a pohorie Basparmak z druhej strany. Súčasťou komplexu je veľký hlavný bazén, fitness centrum, relaxačná joga zóna, tenisový kurt, detské ihrisko, bar, kaviareň a nádherne upravené záhrady plné kvetov a okrasných stromov. Parkovanie je zabezpečené v areáli komplexu ATLANTIS alebo na vyhradených parkovacích státiach priamo pred apartmánmi. V okolí komplexu je vybudovaná potrebná infraštruktúra, kvalitná cestná komunikácia, lokálne obchody a reštaurácie.

Hneď vedľa projektu ATLANTIS sa nachádza projekt luxusných víl a apartmánov MALIBU, ktorého výstavba je taktiež realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group. Klienti ATLANTIS projektu môžu využívať priestory wellness a spa centra ako aj reštaruáciu a bar v komplexe MALIBU.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte ATLANTIS BEACH APARTMENTS?
Nechajte sa rozmaznávať luxusom a nadčasovým dizajnom apartmánov, veľkorysým vlastným priestorom pre oddych, slnkom zaliatymi plážami, tichými zátokami obklopenými zeleňou, priezračnou vodou Stredozemného mora a panenskou prírodou Severného Cypru. V čase neprítomnosti majiteľa, je možné využiť za prijateľný poplatok KOMPLEXNÝ SERVIS PRENÁJMU A ÚDRŽBY apartmánov. Apartmán v projekte ATLANTIS je skĺbením investície pre vlastný relax, ako aj následný prenájom.

Pokojná oblasť Bahceli - Tatlisu na Severnom Cypre v oblasti Kyrenia je z jednej strany lemovaný pohorím Besparmak (740 m.n.m) a z druhej strany krásnymi plážami s jemným pieskom, pozvoľným vstupom do mora, tichými zátokami a krištáľovo čistou vodou Stredozemného mora. Pohorie Besparmak dlhé 22 km ponúka očarujúce výhľady, množstvo dobre značených turistických trás, cyklotrás, horolezeckú oblasť Penthadaktylos a tri z najkrajších zrúcanín hradov v Stredomorí.

Komplex je vzdialený:
50 minút od letiska ERCAN, 60 minút od letiska LARNACA, 45 minút od mesta KYRENIE (GIRNE), 40 minút od GOLF BEACH KORINEUM resort
Hneď vedľa projektu ATLANTIS sa nachádza projekt luxusných apartmátov MALIBU Luxury Villas and Apartments, ktorého výstavba je taktiež realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group. Klienti ATLANTIS môžu využívať priestory wellness a spa centra ako aj reštaruáciu a bar v komplexe MALIBU.


Ďalšie dostupné pláže v blízkosti:
20 minút pláž ALAGADI (korytnačia pláž s pieskovými dunami a možnosťou pozorovania morských korytnačiek), 45 minút pláž ESCAPE (považovaná za jednu z najkrajších verejných pláží Severného Cypru ), 50 minút pláž ACAPULCO so strediskami vodných športov a možnosťami potápania

Apartmány sa predávajú vo vysokokvalitnom vyhotovení (obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, okná, dvere, zabudované skrine). V aktuálnom štádiu výstavby má klient možnosť vybrať si z viacerých alternatív ponuky dlaždíc a omietok ako aj nadštandardné vybavenie (napríklad jacuzzi, podlahové kúrenie v celom apartmáne). Komplex ATLANTIS má vlastný centrálny systém zdroja vody s tlakovými regulátormi a solárne panely.

- Konštrukčný systém stavby tvoria železobetónové obvodové nosné steny a stĺpy v kombinácií s tehlovými stenami.
- Priečky sú tehlové.
- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov.
- Hliníkové okná a dvere s dvojitým izolačným termosklom.
- Podlaha liata s mramorovým vzorom.
- Mramorové schodisko.
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením.
- Kuchynská linka v prevedení masívne drevo alebo MDF profil s možnosťou výberu rôznych typov skriniek, žulová pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče podľa výberu klienta z ponuky viacerých dodávateľov.
- Vstavané skrine v spálni.
- Klimatizácia - príprava pre inštalovanie klimatizačnej jednotky v každej miestnosti.
- Elektrické zásuvky.
- Stropné lišty v miestnostiach

Penthaus: strešná terasa so zabudovanou BBQ zónou
žulová pracovná doska a dres,
pergola,
zabudovaná prípojka pre jacuzzi

VARIANT A: Záloha 2000 EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 35 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu, 20 % pri dokončení základov apartmánov, 20 % pri dokončení nosných konštrukcií, 20 % pri dokončení hrubej stavby a 5 % pri odovzdaní apartmánu

VARIANT B: Záloha 2000 EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 35 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu a zvyšok kúpnej ceny rozložený podľa dohody s developerom v mesačných splátkach podľa splátkového kalendára po dobu 3 rokov bezúročne.

Podrobné informácie

Začiatok2021
Ukončenie2024
Počet43
Výmera105 - 240 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Internetwifi
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--44 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

RIVERS REAL ESTATE
Mudroňova 6, Bratislava 81101

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421914.. zobraziť +421 914 11 22 44
backOFFICE.Sk