Cyprus Luxusné vily a apartmány MALIBU

Štát.: Cyprus
Mesto.: Kyrenia
Lokalita.: Tatlisu
16000 m²
3
áno - 1 auto
verejný vodovod
230V
nie
áno
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 336.350,- €
Ponúknite vlastnú cenu

274156x zobrazená v zozname / 3409x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE predstavuje luxusné vily a apartmány priamo pri mori s nádherne upravenou súkromnou plážou v jednej z najexkluzívnejších častí Severného Cypru, v oblasti Tatlisu.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
A3-3 3 80 m² 1 nie áno 110 m² 336,350.00 € voľný
B2-2 3 80 m² 1 nie áno 110 m² 382,750.00 € voľný
B2-4 3 90 m² 1 áno áno 135 m² 405,950.00 € voľný
C-1 4 120 m² 1 nie áno 270 m² 985,940.00 € voľný

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE vám prináša projekt MALIBU na Cypre. Ide o komplex 75 luxusných víl a apartmánov priamo pri mori s nádherne upravenou súkromnou plážou v jednej z najexluzívnejších častí Severného Cypru, v oblasti Tatlisu (región Kyrenia) . Projekt pozostáva z 18 štúdiových apartmánov na prízemní pri hlavnom bazéne a reštaurácii, 18 dvojpodlažných loft apartmánov pri hlavnom bazéne a reštaurácii, 24 apartmánov v prvej línií pri mori (2 a 3 spálňové), 10 apartmánov s výhľadom na hory (2 a 3 spálňové), 5 exkluzívnych bungalovov s vlastným bazénom v prvej línií pri mori (3 spálňové).

Výstavba bola zahájená v apríli 2022 a dokončenie celého komplexu je plánované na jeseň 2025. Je realizovaná stavebnou spoločnosťou Carrington Group, ktorá patrí k lídrom v oblasti stavebníctva na Severnom Cypre už od roku 2001 a špecializuje sa na výstavby exkluzívnych nehnuteľností, vrámci ktorých zároveň ponúka možnosť kompletného servisu prenájmu a údržby apartmánov za poplatok.

Jedinečná poloha apartmánov a víl priamo pri mori (70 metrov od súkromnej pláže) ponúka krásne výhľady na more z jednej strany a pohorie Basparmak z druhej strany. Súčasťou komplexu je veľký hlavný bazén, menšie bazény, reštaurácia a bar pri hlavnom bazéne, fitness a spa centrum, zabudovaný BBQ na terase, 24/7 servis prenájmu a údržby. Parkovanie je zabezpečené v areáli komplexu MALIBU alebo na vyhradených parkovacích státiach priamo pred apartmánmi. V okolí komplexu je vybudovaná potrebná infraštruktúra, kvalitná cestná komunikácia, lokálne obchody a reštaurácie.

PREČO SA ROZHODNÚŤ PRE KÚPU apartmánu v projekte MALIBU Luxury villas and apartments?
Nechajte sa rozmaznávať luxusom a nadčasovým dizajnom apartmánov, veľkorysým vlastným priestorom pre oddych, slnkom zaliatymi plážami, tichými zátokami obklopenými zeleňou, priezračnou vodou Stredozemného mora a panenskou prírodou Severného Cypru. V čase neprítomnosti majiteľa, je možné využiť za prijateľný poplatok KOMPLEXNÝ SERVIS PRENÁJMU A ÚDRŽBY apartmánov. Apartmán v projekte MALIBU je skĺbením investície pre vlastný relax, ako aj následný prenájom.

Pokojná oblasť Tatlisu na Severnom Cypre v oblasti Kyrenia je z jednej strany lemovaný pohorím Besparmak (740 m.n.m) a z druhej strany krásnymi plážami s jemným pieskom, pozvoľným vstupom do mora, tichými zátokami a krištáľovo čistou vodou Stredozemného mora. Pohorie Besparmak dlhé 22 km ponúka očarujúce výhľady, množstvo dobre značených turistických trás, cyklotrás, horolezeckú oblasť Penthadaktylos a tri z najkrajších zrúcanín hradov v Stredomorí.

Komplex je vzdialený:
50 minút od letiska ERCAN, 60 minút od letiska LARNACA, 45 minút od mesta KYRENIE (GIRNE), 40 minút od GOLF BEACH KORINEUM resort

Ďalšie dostupné pláže v blízkosti:
20 minút pláž ALAGADI (korytnačia pláž s pieskovými dunami a možnosťou pozorovania morských korytnačiek), 45 minút pláž ESCAPE (považovaná za jednu z najkrajších verejných pláží Severného Cypru ), 50 minút pláž ACAPULCO so strediskami vodných športov a možnosťami potápania

Apartmány a vily sa predávajú vo vysokokvalitnom vyhotovení (obklady, podlaha, dlažby, sanita, kuchynská linka, okná, dvere, zabudované skrine). V aktuálnom štádiu výstavby má klient možnosť vybrať si z viacerých alternatív ponuky dlaždíc a omietok ako aj nadštandardné vybavenie (jacuzzi na terase,vlastný bazén pri bungalove, pergola, podlahové kúrenie v celom apartmáne). Komplex MALIBU má vlastný centrálny systém zdroja vody s tlakovými regulátormi.

- Konštrukčný systém stavby tvoria železobetónové obvodové nosné steny a stĺpy v kombinácií s tehlovými stenami.
- Priečky sú tehlové.
- Vnútorné sadrové omietky stien a stropov.
- Hliníkové okná a dvere s dvojitým izolačným termosklom.
- Podlaha liata s mramorovým vzorom.
- Mramorové schodisko.
- Plne vybavená kúpeľňa s keramickým obkladom, so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, geberitom, zrkadlom a podlahovým kúrením.
- Kuchynská linka v prevedení masívne drevo alebo MDF profil s možnosťou výberu rôznych typov skriniek, žulová pracovná doska, nerezový drez, spotrebiče podľa výberu klienta z ponuky viacerých dodávateľov.
- Vstavané skrine v spálni.
- Klimatizácia - príprava pre inštalovanie klimatizačnej jednotky v každej miestnosti.
- Elektrické zásuvky.
- Stropné lišty v miestnostiach.

VARIANT A: Záloha 2000 EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 35 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu, 20 % pri dokončení základov apartmánov, 20 % pri dokončení nosných konštrukcií, 20 % pri dokončení hrubej stavby a 5 % pri odovzdaní apartmánu

VARIANT B: Záloha 2000 EUR pre rezervovanie vybraného apartmánu po dobu 1 mesiac, počas ktorého je možná osobná obhliadka projektu priamo na Cypre ( strava a ubytovanie hradené cyperským developerom v sprievode realitného makléra RIVERS REAL ESTATE), 35 % pri podpise zmluvy o kúpe apartmánu a zvyšok kúpnej ceny rozložený podľa dohody s developerom v mesačných splátkach podľa splátkového kalendára po dobu 3 rokov bezúročne.

Podrobné informácie

Začiatok2022
Ukončenie2025
Počet75
Výmera110 - 270 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-01 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

RIVERS REAL ESTATE
Mudroňova 6, Bratislava 81101

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421914.. zobraziť +421 914 11 22 44

Staňte sa súčasťou realitnej komunity!

Získate možnosť inzerovať na ZoznamRealit.Sk za zvýhodnenú cenu 180 €/rok.

Chcem viac informácií ZRKS.Sk