Dobový zachovalý mlyn na kopaniciach obce Lubina na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
235 m²
1366 m²
predaj - Chata
220.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1318x zobrazená v zozname / 148x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

Veľmi zachovalý veľký 168 ročný mlyn pod horou pri potoku v malebnom kraji Lubinských kopaníc v časti Podkozince na predaj.
Nehnuteľnosť je postavená z prírodných materiálov, kameň, hlina, drevo a na liste vlastníctva je vedená ako dom. Leží v miernom kopci na tichom mieste asi 30 metrov od asfaltovej obecnej cesty. Stavba pozostáva z dvoch obytných častí medzi ktorými je situovaná väčšia spoločenská miestnosť s menšou kachlicovou pecou ,podlaha drevená z jaseňa.
Ľavá časť budovy bola mlynica teraz tam je veľká otvorená miestnosť ( mezonet) s veľkým krbom a jednou miestnosťou v prízemí a podkroví, odkiaľ je krásny výhľad na sedenie s krbom a dá sa vyjsť von na pozemok za mlyn. Na poschodí sa nachádza ešte jedna väčšia miestnosť momentálne slúži ako odkladací priestor . Schodisko a zábradlie je z dubu. V pravej časti budovy je k dispozícii veľká komora odkiaľ schodiskom vyjdeme do útulnej spálne a v prízemnej časti je ešte situovaná väčšia svetlá kuchyňa s výstupom na priedomie. V suteréne pod priestormi kuchyne je menšia kúpeľňa s toaletou a klenbová kamenná pivnička. Táto nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom stave je priestranná s dobovými prvkami, dispozične dobre usporiadaná a celá dýcha atmosférou dávnej minulosti. Stavba je celá priechodná a z obidvoch krídel domu je východ na pozemok a vďaka tomu je tu možnosť na variabilné využitie. Ak hľadáte niečo netradičné s nádychom dlhšej histórie a máte radi veľa priestoru a záleží Vám na prostredí tak sa tešíme na spoločnú obhliadku. Celé okolie ponúka možnosť turistiky, hubárčenia a cykloturistiky. V okruhu 10 km sa nachádza, lyžiarske stredisko, kúpalisko a mini zoo je iba 1 km od budovy. Veľkou výhodou je blízkosť dvoch miest s kompletnou občianskou vybavenosťou, Stará Turá iba 3 km a okresné Nové Mesto nad Váhom 10 km. Zhruba 10 km od tejto tichej a peknej kopaničiarskej časti je vzdialený diaľničný privádzač.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný chatu v Novom Meste nad Váhom v cene 220.000,- € je o 32.249 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

220.000,- €
Cena nehnuteľnosti 21.000,- € 220.000,- €
1366 m²
Rozloha pozemku 60 m² 11998 m²
235 m²
Úžitková plocha 10 m² 420 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1366 m²
Úžitková plocha235 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289248526278 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.