Záhradná murovaná chata s pozemkom 554 m2 - Hôrka n/V, NMnV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Hôrka nad Váhom
16 m²
554 m²
3
3
230V
predaj - Chata
49.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2597x zobrazená v zozname / 300x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky : 188998, Telefón : , E-mail :

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj záhradnú murovanú chatku s altánkom a pozemkom o celkovej výmere 554 m2, ktorá sa nachádza v uzatvorenej záhradkárskej a chatovej oblasti v obci Hôrka nad Váhom, okres Nové Mesto nad Váhom.
Chatka je o klasickom rozmere 4x4 m, bola postavená a skolaudovaná v roku 1998, má pridelené svoje súpisné aj orientačné číslo a je riadne zapísaná na liste vlastníctva.

Dispozícia chatky :



1. podlažie - vstupná chodbička, kuchyňa, špajza

2. podlažie - obývacia miestnosť s balkónom + dobudovaný samostatný murovaný sklad

3. podlažie - podkrovná izba (spálňa)



Dĺžka pozemku - 36 m

Šírka pozemku - 16 m



Chata ako stavba bola postavená na železobetónových základoch, je vymurovaná z pálenej tehly s vnútornou klasickou omietkou a vonkajšou fasádnou omietkou, strecha je klasická sedlová so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu.
Medzi každým podlažím je vybudovaný plnohodnotný železobetónový strop. Vykurovanie obývacej miestnosti je zabezpečené lokálnymi kachlami na tuhé palivo, čo umožňuje obývanie chaty aj v zimnom období.
Ihneď vedľa chaty sa nachádza vonkajšia sprcha a suché WC.

Inžinierske siete - elektrina, ktorá je zavedená priam do chatky a úžitková voda s dvoma vývodmi na záhrade, ktorú je možné využívať sezónne od jari do jesene.
Na začiatku chatovej oblasti sa nachádza zdroj pitnej vody, ktorý slúži len pre majiteľov záhradiek a chatiek v tejto oblasti + murované klasické WC.

Chata sa nachádza vo veľmi peknom a tichom prostredí v obklopení prírody plnej zelene, je postavená vo vrchnej časti pozemku, ihneď pod lesom a je z nej veľmi pekný výhľad na okolitú prírodu.
Záhrada je mierne svahovitá s kaskádami, kde sa kedysi pestovala úroda, druhá časť záhrady ide plynule do mierneho svahu, kde sa nachádza viacero ovocných stromov.
Ihneď vedľa chatky je vybudovaný drevený altánok na posedenie s murovaným ohniskom, ktoré slúži na opekanie, grilovanie a taktiež aj na osadenie kotlíku pre varenie.

Orientácia pozemku na svetové strany - sever - juh.



Nehnuteľnosť sa predáva zariadená, čo umožňuje novému majiteľovi začať ju ihneď plnohodnotne využívať.

K záhradkárskej oblasti vedie verejná prístupová asfaltová komunikácia s celoročným bezproblémovým prístupom.

Nehnuteľnosť je zapísaná v osobnom vlastníctve, je právne vysporiadaná a je bez akýchkoľvek tiarch a exekúcií, pripravená ihneď k odkúpeniu a užívaniu.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. alebo na mail adrese kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Hôrke nad Váhom

Pozícia realitnej ponuky

49.000,- €
Cena nehnuteľnosti 21.000,- € 220.000,- €
554 m²
Rozloha pozemku 60 m² 11998 m²
16 m²
Zastavaná plocha 16 m² 591 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku554 m²
Zastavaná plocha16 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-188998 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.