Dom na podnikanie Zvolen - Zvolenská Slatina prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolenská Slatina
Ulica.: SNP
222 m²
900 m²
5
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
prenájom - Rodinný dom
990,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

15312x zobrazená v zozname / 975x zobrazená detailne / 403x zobrazená detailne tento mesiac

Dom vhodný pre firmu o rozlohe 244 m2. Pred domom je asfaltová plocha 660 m2. Tento dom je vhodný vyložene na podnikanie ale aj ubytovanie Zvolen - Zvolenská Slatina. Dom sa nachádza len 5 km od mesta Zvolen. Dom má 5 izieb. Kúpeľňa a WC sú v pôvodnom stave. V dome je dostatočná kapacita elektriky, hlavný istič má hodnotu 3 x 63 A. Plynová prípojka sa nachádza za plotom, je možné pripojiť . V prednej časti domu sú 2 veľké miestnosti , chodba a sociálne zariadenie o rozlohe 104m2. V ďalšej časti domu sú 3 izby s kúpeľňou o rozlohe 140 m2. Táto časť domu má podlahové kúrenie. Priestory je vhodné upraviť, keďže sa jedná o staršiu rekonštrukciu. V zadnej časti dvora sú 2 haly ktoré sú už prenajaté. Ak máte záujem o obhliadku alebo máte ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať na t.č. .

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu rodinného domu vo Zvolenskej Slatinej na ulici SNP

Inzerovaný rodinný dom na ulici SNP vo Zvolenskej Slatinej v cene 990,- €/mes. je o 209 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu vo Zvolenskej Slatinej. Rozloha je o 121 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Zvolenskej Slatinej.

Pozícia realitnej ponuky

990,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 370,- €/mes. 1.350,- €/mes.
900 m²
Rozloha pozemku 173 m² 1000 m²
240 m²
Zastavaná plocha 147 m² 240 m²
900 m²
Celková rozloha 900 m² 1000 m²
222 m²
Úžitková plocha 222 m² 410 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku900 m²
Zastavaná plocha240 m²
Celková rozloha900 m²
Úžitková plocha222 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1064 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.