Dom v pôvodnej plne zastavenej oblasti Vrakune pri Malom Dunaji

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Arménska
230 m²
434 m²
2
7
áno - 2 autá
pôvodný
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
550.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16403x zobrazená v zozname / 518x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj samostatne stojaci murovaný dom o rozlohe 230m2 plus rozloha pivnice s garážami. Dom je postavený na pozemku o rozlohe spolu 585m2 z toho zastavaná plocha domu je 151 m2, obytná plocha domu je 230 m2 plus plocha podpivničeného priestoru, plocha terasy a jedného menšieho balkóna. Vstup do domu je z východnej strany (taktiež kuchyňa), zastrešená terasa domu a výstup z domu na pozemok sú smerom na západ. Pôvodný dom je z roku 1992, v roku 2004 prešiel kompletnou rekonštrukciou, v roku 2018 bol dom zateplený a bol inštalovaný nový plynový kotol. Suterén domu je v hĺbke polovice podlažia, prízemné podlažie je vyvýšené. Na úrovni terénu je garáž pre jedno osobné auto. V suteréne domu sa nachádza druhá garáž pre jedno auto, ktorá bola využívaná ako herňa. Z tejto garáže vstupujete do ďalších miestností a na schodisko vedúce do bytovej časti domu na vyšších podlažiach. Suterén má okrem garáže, chodbu, samostatnú toaletu s umývadlom, kúpeľňu s vaňou, technickú miestnosť s kotlom a bojlerom, knihovňu a ďalšie tri miestnosti a schodisko. Na prízemnom podlaží (zvýšené prízemie) sa nachádza vstupný priestor, izba (šatníková miestnosť), kuchyňa ktorá má svoj vlastný sklad, obývacia izba s výstupom na terasu a pozemok za domom. Súčasťou obývacej izby, je tiež krásny krb, ktorý vytvára príjemnú atmosféru a dodáva domu ešte viac charakteru. Spolu tento priestor vytvára ideálne miesto na rodinné stretnutia a spoločné chvíle strávené s blízkymi. Ďalej je na prízemí kúpeľňa s rohovou vaňou a bidetom, samostatná toaleta, spálňa (pracovňa) a schodisko. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve väčšie izby, jedna izba s balkónom, menšia izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaleta. Okná domu sú plastové, strešné okná sú Fakro, vnútorné žalúzie, okná obývacej izby majú aj vonkajšie rolety, dom je zateplený, klimatizovaný, podlahy v dome sú kombináciou – dlažba, plávajúca podlaha, betón (v suteréne, aj linoleum). Dom je napojený na kanalizáciu, má plyn (kúrenie a ohrev vody), elektrinu, mestskú vodu, nemá studňu. Mesačné náklady užívania domu sú závislé od spotreby a počtu osôb, aktuálne náklady sú približne 250,- Eur na mesiac.

LOKALITA


Dom sa nachádza v kľudnej lokalite mesta, je dobre dostupný do centra mesta vlastnou alebo mestskou hromadnou dopravou, taktiež poskytuje parkovanie pre viacero áut. Mestské časti Vrakuňa a Podunajské Biskupice majú výbornú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu jasle, materské školy, základné aj stredné školy, obchody, a služby všetkého druhu, dom kultúry, kostol, pošta, reštaurácie, lekár, športové ihriská, oddychové zóny. Dom sa nachádza v tichej ulici neďaleko Malého Dunaja a Lesoparku, ideálne miesta na relax v dotyku prírody.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:


Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku434 m²
Zastavaná plocha151 m²
Celková rozloha585 m²
Úžitková plocha230 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Klimatizáciaáno

Vaše hodnotenie ponuky