ŠIKOVNE RIEŠENÝ, STARŠÍ RODINNÝ DOM, ZÁHRADA, BRATISLAVA - VRAKUŇA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Hradská
119.71 m²
396 m²
1
3
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
230.000,- € Možnosť dohody!, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

97796x zobrazená v zozname / 4265x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

*V inzeráte sa nachádza vizualizácia exteriéru a vizualizácia interiéru!*

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj starší 3-izbový rodinný dom v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa, časť rodinných domov v Starej Vrakuni - na ulici Hradská. Je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 396 m2. Rodinný dom má 2 nadzemné podlažia. Stav je pôvodný stav vhodný na kompletnú rekonštrukciu.

Nehnuteľnosť je samostatne stojaci murovaný rodinný dom postavený v roku 1956 a jedná sa o tehlovú stavbu. V roku 2003 bola pristavená druhá časť domu a 2. NP, materiál prístavby je kváder a 2 NP. taktiež tehla. Stavba bola využívaný 20 rokov na podnikanie ako reštaurácia a predtým ako RD. Na liste vlastníctva je riadne evidovaný ako rodinný dom.
Dom má 2 nadzemné podlažia a strechu sedlový krov so škridlami s povalou. Pôdorys jednoducho rozdeliť na dennú a nočnú časť. Povala sa jednoducho dá využiť na open-space priestor, prípadne rozdeliť a prerobiť na 2 obytné miestnosti.
Prvé podlažie pozostáva zo vstupného zádveria z ktorého prechádzame do obývacej izby (pôvodne), ktorá poskytne naozaj bohaté metre štvorcové a taktiež sa dispozične dá predeliť priečkou a následne jedálne. Ďalej z kúpeľne, toalety, kuchyne a miestností vhodných na sklad, šatník, špajzu, záhradný sklad a pod..
Druhé podlažie ponúka schodisko, 1 izbu, kúpeľnú, WC a veľkú povalu.
Menené máme plastové okná z roku 2014, objekt je s menenými el. rozvodmi a vodoinštaláciou spred 20 rokov. Kúrenie je zabezpečené plynovým systémom GAMAT.
Na rovinatom pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete a septik. S výmerou 396 m2 o šírke a dĺžke 10x40 m. Poskytne nám teda dostatok priestoru na exteriérový život na záhrade. Nad záhradou sa nachádza terasové zastrešenie. Výhodou je vstup na pozemok z oboch strán. Na pozemku bez problémov zaparkujete 3 osobné automobily a z druhej strany je k dispozícii plnohodnotné parkovisko.

ÚZEMNO-PLÁNOVACIA INFORMÁCIA K DISPOZÍCII.


Záujmový pozemok sa nachádza v území, ktoré sa posudzuje podľa Územnému plánu Hlavného mesta
SR Bratislavy rok 2007, v znení zmien a doplnkov, ktorý pre územie, stanovuje funkčné využitie:
• OBYTNÉ ÚZEMIA; málopodlažná zástavba obytného územia, číslo funkcie 102.

REKONŠTRUKCIA OBJEKTU:


- podlahy
- plastové okná (r. 2014)
- elektroinštalácia (r. 2003)
- vodoinštalácia (r. 2003)
- sedlová strecha s povalou
- prístavba a 2. NP z roku 2003

VÝMERY:


* zastavaná plocha: 86,37 m2
* úžitková plocha: 119,71 m2
* plocha pozemku: 396 m2 (10x40)

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Hradská ul.; Bratislava - Vrakuňa
* v ulici rodinných domov
* stav: pôvodný stav – stavba z roku 1956
* poschodie: 1. NP a 2. NP
* počet izieb: 3 s možnosťou rozšírenia obytných miestností
* materiál: tehla a kváder
* napojený na všetky IS: (voda, plyn, elektrina, kanalizácia + septik)
* orientácia na dve svetové strany: Západ a Východ
* nezariadený
* ihneď k nasťahovaniu s možnosťou prerobenia
* tichá lokalita
* kompletná občianska vybavenosť
* BEZ ŤARCHY!

LOKALITA A OKOLIE:


Nehnuteľnosť sa nachádzajú v mestskej časti Vrakuňa časť rodinných domov za kruhovým objazdom, ktorá zabezpečí blízku občiansku vybavenosť. Okolie poskytuje tiché bývanie – v blízkosti služby, reštaurácie a kaviarne lokálneho charakteru, dve Základné školy. Športové vyžitie je zabezpečené blízkosťou Lesoparku Vrakuňa (Vrakunský lesík), množstvom parkov s možnosťou prechádzok, Malý Dunaj či rozhľadňou.
Lokalita zabezpečí bezproblémové dopravné napojenie na obchvat či blízkosť mestskej hromadnej dopravy. Zastávky MHD na dva smery sú vzdialené pár minút chôdze - linka č. 78.

POHĽAD MAKLÉRA:


Jedná sa síce o staršiu nehnuteľnosť no s vidinou rekonštrukcie, ktorá budúcemu kúpucemu môže ponúknuť výhodné využitie na podnikateľský zámer – veľkou výhodou je vstup na pozemok z oboch strán.
Bez problémov sa stavba dá využiť ako sídlo firmy, kancelárske priestory, ambulancie či ubytovňa. Veľkou výhodou je vzdušnosť 1 nadzemného podlažia s možnosťou rozšírenia bývania a rovinatý pozemok s možnosťou parkingu.

Odporúčam vidieť!



CENA: 230.000,-EUR

Možnosť dohody!


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Teším sa na naše stretnutie!



ID: 8181938
Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Hradská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Hradská v Bratislave - Vrakuňa v cene 230.000,- € je o 136.850 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa. Rozloha je o 101 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

230.000,- €
Cena nehnuteľnosti 220.000,- € 848.000,- €
396 m²
Rozloha pozemku 110 m² 953 m²
86.37 m²
Zastavaná plocha 80 m² 356.8 m²
119.71 m²
Úžitková plocha 1 m² 313.72 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku396 m²
Zastavaná plocha86.37 m²
Úžitková plocha119.71 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8181938 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny