Drevenica v Oščadnici neďaleko lyžiarskeho strediska v okrese Čadca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
120 m²
577 m²
predaj - Chata
130.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3536x zobrazená v zozname / 367x zobrazená detailne / 367x zobrazená detailne tento mesiac

Drevenica sa nachádza v tichej časti obce obklopená lesmi. Súčasťou je záhrada, v jej zadnej časti je priestor pre posedenie a grilovanie vo forme altánku. Ponúka krásne výhľady na okolitú hornatú krajinu Kysuckých Beskýd.

Na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa, dve miestnosti a wc s kúpeľňou. Na poschodí nájdeme ďalšiu podkrovnú izbu. V zadnej časti drevenice je hospodársky priestor, ktorý obsahuje malú klenbovú dobovú pivnicu. Je možné ho zobytniť a získať tým ďalšie izby.

Oščadnica je veľmi vyhľadávanou lokalitou vďaka svojim možnostiam cestovného ruchu počas celého roka, ale aj občianskej vybavenosti. Ponúka bohaté príležitosti športu a pobytu v prírode. V okolí sa nachádza množstvo turistických trás aj bežkárskych tratí, čo ocenia všetci milovníci prírody. V blízkosti tiež nájdeme lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača časť Lalíky, ako aj najvyšší vrch Kysuckých Beskýd. Jej skvelá poloha umožňuje dosah miest Čadce a Krásna nad Kysucou, ako aj dosah Poľska.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku577 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky