Predaj, rekreačná chata Oščadnica, okres Čadca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
4
studňa
nie
230/400V
žumpa
predaj - Chata
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20939x zobrazená v zozname / 1530x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj murovanú rekreačnú chatu v Oščadnici, v tichej pokojnej časti s pekným výhľadom. Plocha: úžitková 82 m2, zastavaná 48 m2, pozemku 400 m2. Chata sa bude predávať v stave holodom: vnútorné omietky, vonkajšia fasáda domu s dreveným obkladom, kúrenie (podlahové na prízemí, na poschodí radiátory). Príslušenstvom k chate bude: vrt, žumpa (8m3), elektrická prípojka, podiel v spevnenej makadamom vysypanej prístupovej ceste. Dispozičné riešenie: prízemie bude pozostávať zo vstupnej chodby a schodiskom, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, dve spálne. Schodiskom vedúcim na poschodie sa dostanete do priestrannej spoločenskej miestnosti s kuchyňou a dvermi vedúcimi na vonkajšiu terasu, ďalej sa tu bude nachádzať spálňa a druhá kúpeľňa s vaňou a WC. V prípade záujmu je možnosť dokončenia stavby na kľúč. Viac informácií vám rada poskytnem na telefónnom čísle.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Oščadnici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 chát v Oščadnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Podrobné informácie

Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Parkovanieáno
Krbpredpríprava

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--60 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.