Dva rodinné domy v obci Rudno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Rudno
predaj - Rodinný dom
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15892x zobrazená v zozname / 1731x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj dva rodinné domy s garážou v obci Rudno.

Nehnuteľnosti vhodné aj pre dvojgeneračné bývanie so zameraním na pestovanie a chov domácich zvierat - veľký pozemok o výmere 5.191 m2. Tiché a čisté prostredie dotvára celkovú atmosféru kľudného bývania.

Prvý dom pozostáva z vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, spálne, kúpeľne, WC, špajze a ďalšej samostatnej izby na poschodí. Dom je čiastočne podpivničený, kde sú skladové priestory a kotolňa. Napojenie na inžinierske siete: voda, elektrika, odpad do veľkej žumpy s obsahom 20 m3. Kúrenie riešené liatinovým kotlom Viadrus, alebo elektrickým kotlom.
Druhý dom pozostáva z kuchyne, spálne, kúpeľne s WC. V prízemí letná kuchyňa a skladové priestory vhodné na skladovanie zeleniny. V ďalšej časti domu je situovaná hospodárska stavba a to dreváreň, udiareň, miestnosti na chov domácich zvierat.

Oba domy sú spojené dielňou, ktorú možno využiť ako drevársku dielňu, ateliér, spoločenskú miestnosť, pred dielňou je vybudované vonkajšie posedenie.

Na pozemku sa nachádza garáž s jamou a samostatnou miestnosťou vhodnou na uskladnenie kosačky, bicyklov ... Ďalej sa na pozemku nachádza skleník a studňa na zavlažovanie záhrady.

Ponuka je vhodná pre záujemcu, ktorý hľadá bývanie pre dve rodiny, ktorý hľadá bývanie v kľudnom čistom prostredí s možnosťou pestovania domácej zeleniny a ovocia na vlastnom pozemku, prípadne na chov domácich zvierat.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rudne

Kontaktujte

Peter Chrašč

0905458.. zobraziť 0905458925

Peter Chrašč VIGI

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Peter Chrašč VIGI

prevádzka: Thurzova 16/2, Martin 036 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2309036 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny