Dvojizbový byt na predaj v tichej lokalite Šahy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
74 m²
2
áno
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
78.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9665x zobrazená v zozname / 839x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

V meste Šahy Vám ponúkame na predaj 2-izbový slnečný byt v tichej lokalite v blízkosti centra. Byt pozostáva z priestrannej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom, WC, kuchyne, obývacej izby a spálne. Vykurovanie je zabezpečené plynom, kompletná výmena elektro a vodoinštalácie. V byte sú urobené podlahy, vymenené okná, urobená nová kuchynská linka, ktorá v byte ostáva. K bytu prislúcha menšia záhrada s možnosťou terasy, tiež garáž a predzáhradka.

Mesto má výbornú občiansku vybavenosť, k dispozícii sú škôlky, školy základné aj stredné, nemocnica, lekárske ambulancie, knižnica, obchody, nákupne reťazce aj pracovné príležitosti.

Ak Vás ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať, prevedieme Vás celým procesom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Garážáno
Zariadeniečiastočne
Predzáhradkaáno

Vaše hodnotenie ponuky