Dvojpodlažná budova s bytmi, kanceláriou a pizzeriou v obci Horná Stre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
405 m²
1575 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
390.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3968x zobrazená v zozname / 401x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

Kvalitná tehlová zateplená multifunkčná budova s vlastným parkoviskom pre 40 vozidiel v katastri obce Horná Streda na tichom, slnečnom a dobre dostupnom mieste vzdialená iba 8km od kúpeľného mesta Piešťany na predaj.
Samotná nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží, kde prízemie je prevažne určené na podnikanie ( momentálne fungujúca pizzeria s originál pizza pecou a so sedením pre 25 ľudí+ vonkajšia terasa , pánske, dámske toalety, skladové priestory a technické miestnosti s tepelným čerpadlom a kompletným príslušenstvom), zo strany od parkoviska sú situované v prízemí dve dvoj garáže a jedno garáž. Poschodie je obytné a pozostáva z pekného štýlového trojizbového bytu s výmerou cca 85m2, troch jednoizbových bytov aj s príslušenstvom a kancelárskych priestorov. Budova má zastavanú plochu 245m2 a jej úžitková plocha je niečo viac ako 400m2. Priľahlý pozemok má výmeru 1.330m2 a slúži ako prístup a parkovanie( kvalitné odizolované a odolné podložie) pre samotný objekt aj s praktickým kruhovým objazdom. Nehnuteľnosť je napojená na IS- voda, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka na pozemku. Variabilita budovy môže mať viacero využití, či už ako malý penzión, objekt na bývanie a zároveň podnikanie, alebo ako 4 samostatné bytové jednotky , priestory na prenájom a podnikanie. Ku nehnuteľnosti je k dispozícii kompletná dokumentácia aj s možnou výstavbou ďalšieho objektu.

Výhodou tejto lokality je blízkosť diaľničného privádzača cca 4km a zároveň blízkosť okresných miest Piešťany 8km a Nového Mesta nad Váhom 19km. Celé okolie ponúka možnosti turistiky,cykloturistiky, lyžovania a hubárčenia v okolitých lesoch Považského Inovca ( Ski Bezovec, Ski Kálnica, hrady Beckov Tematín, Čachtice) a veľa iného. Kvalitná infraštruktúra a vzdialenosť necelých 100km od hlavného mesta Bratislava predurčuje túto lokalitu ako zaujímavú investíciu a to aj vďaka samotnej prezentovanej stavbe. V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok som Vám k dispozícii a teším sa na spoluprácu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný rodinný dom v Novom Meste nad Váhom v cene 390.000,- € je o 389.759 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 259 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-3_...

Pozícia realitnej ponuky

390.000,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 395.000,- €
1575 m²
Rozloha pozemku 117 m² 9541 m²
405 m²
Úžitková plocha 40 m² 405 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1575 m²
Úžitková plocha405 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3_288359830018 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.