Zachovalý rodinný dom priamo v Novom Meste nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: Piešťanská
427 m²
pôvodný
predaj - Rodinný dom
142.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14886x zobrazená v zozname / 1568x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, ktorý je vhodný nielen na bývanie, ale zároveň je ideálny aj na podnikateľské účely a bývanie zároveň, nakoľko je možný vstup priamo do domu z hlavnej cesty /obchodné priestory, kancelárske priestory/. Vstup z ulice je toho času zamurovaný /bez problémov je možné vstup opätovne otvoriť/.
Rodinný dom je postavený z pálenej tehly, je z polovice podpivničený a je napojený na všetky inžinierske siete, t.j. elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optika. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa (nie je aktuálne spojazdnená). Strecha je zrekonštruovaná, vymenená škridla/krytina (betónová), vymenené strešné laty. Okná plastové. Komíny 2 – z toho 1 nový, vhodný na krb. Kúrenie je ústredné, plynové. Podkrovie je pochôdzne, vyčistené.
Dispozícia domu: vstupné schodisko, 3 izby /z toho 1 izba s priamym vstupom na hlavnú ulicu so vstupnými schodmi (vstup zamurovaný s možnosťou otvorenia)/, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora. Pri dome je terasa a pod ňou kryté státie pre 1 auto, ktoré je možné bez väčších prekážok prerobiť na 2 parkovacie miesta. Záhrada udržiavaná (216 m2), ideálna na oddych a relax, s rodiacimi ovocnými stromami ako aj úžitkovými, estetickými stromami.
Zastavaná plocha a nádvorie je 211 m2 z toho dom 100m2, plus záhrada 216 m2.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novom Meste nad Váhom na ulici Piešťanská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910181.., uveďte číslo ponuky ZR-57...

Pozícia realitnej ponuky

142.000,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 395.000,- €
427 m²
Celková rozloha 40 m² 9541 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha427 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5720-47 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny