Dvojposchodová chatka s vinohradom na okraji obce Bátorové Kosihy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Bátorove Kosihy
60 m²
1261 m²
predaj - Chata
25.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1770x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Táto dvojposchodová viničná chatka sa nachádza na vinohrade v katastri obce Bátorové Kosihy.

Stojí na mierne svahovitom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1200 m2, ktorý je zasadený rôznymi druhmi viniča.
Do chatky je zavedená elektrina a napojenie na vodu je možné z obecného vodovodu, ktorý je ťahaný priamo pri ceste pred chatkou. Prístup je po asfaltovej, z časti po nespevnenej ceste.
Na prízemí sa nachádza jedna miestnosť, odkiaľ vedie chodbička do pôvodnej klenbovej vínnej pivničky. Na poschodí, ktoré má samostatný vchod cez vonkajšie schodisko, sa nachádza taktiež jedna miestnosť, ktorá bola využívaná ako spálňa.

Z chatky je krásny výhľad na okolité polia a kopce maďarského pohoria Gerecse.
Centrum obce je vzdialené 2 km, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Miestne ako aj okolité vinohrady sú preslávené vďaka dobrej orientácie, ktorá zabezpečuje vysokú cukornatosť pri dozrievaní hrozna, tým pádom je výroba vína kvalitnejšia.

Na hranici obce sa rozprestiera rozľahlé jazero, ktoré pokračuje až do susednej obce Búč - ktoré umožňuje príjemné prechádzky a rybolov.
Mohutná rieka Dunaj so svojimi štrkovo piesočnatými plážami je vzdialený len 5 km, popri ktorom sa tiahne aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Neďaleké termálne pramene, historické mestá Komárno a Ostrihom, ako aj najjužnejšie slovenské pohorie Burdov ponúka množstvo možností na trávenie voľného času.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Bátorových Kosihách

Inzerovaný chatu v Bátorových Kosihách v cene 25.000,- € je o 12.111 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Bátorových Kosihách. Rozloha je o 28 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Bátorových Kosihách.

Pozícia realitnej ponuky

25.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.500,- € 280.000,- €
1261 m²
Rozloha pozemku 308 m² 16002 m²
60 m²
Úžitková plocha 1 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1261 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288457889966 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.