NOVOSTAVBA! KRÁSNY MODERNÝ VÍKENDOVÝ DOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Svätý Peter
98.96 m²
403 m²
1
3
po rekonštrukcii
studňa
nie
230V
predaj - Chata - Novostavba
137.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13958x zobrazená v zozname / 1150x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA - LEN U NAS !!! Jedinečná príležitosť pre tých, ktorý túžia bývať v prírode a popritom chcú mať všetky potrebné zariadenia a služby v dosahu !!!

Nie je všetko pre každého, ale ak ste milovníkom prírody a hľadáte celoročné alebo víkendové bývanie, tak možno táto nehnuteľnosť je práve to po čom túžite !!!

Szilárd Jánosfalvi - KN Reality Vám s výhradným zastúpením majiteľa ponúka na predaj poschodový krásny, moderný víkendový dom v obci Svätý Peter. Dom sa nachádza v záhradkárskej oblasti dediny, obklopený prírodou cca 500m od centra dediny. Rozmery 6,5m x 11m + terasa 18m2 (úžitková plocha 98,96m2, zastavaná plocha 89,5m2). Celková plocha pozemku je 403m2. Je ideálna na celoročné bývanie alebo na víkendový pobyt. Použitý materiál je YTONG (30cm+izolácia 10cm), strecha je škrídlová, okná sú 6 komorové trojsklo + žalúzie.
Dispozičné riešenie domu: prízemie: obývačka s kuchyňou, špajza, kúpeľňa so sprchou + toaleta, terasa. Podkrovie: 2x spálňa + galéria.
Kúrenie je elektrické podlahové - v každej miestnosti je termostat, klimatizácia 7,5 kW, kuchynská linka bola robená na mieru so spotrebičmi(2x chladnička, rúra, varná doska, umývačka riadu, digestor, mikrovlnka, pračka), optický internet + DIGI.
Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s čističkou, žumpa 4m3, záhradný domček, zámková dlažba okolo domu + v záhrade typ LEIER + parkovacie státie pre 2 autá, ALARM + kamerový systém.

Susedia sú príjemní a priateľskí. Dom sa predáva plne zariadený.

Občianska vybavenosť obce : Zš, Mš, pošta, lekáreň, pizzeria, reštaurácia, obchody atd..
Obec Svätý Peter je vzdialená na 17 km od mesta Komárno, 25 km od mesta Nové Zámky.

Cena nehnuteľnosti je 137.000 eur a zahrňa všetky právne úkony.

Obhliadku si môžete dohodnúť na tel.č.



S radosťou Vás očakávam !!!

NEW - ONLY AT US!!! A unique opportunity for those who want to live in nature and at the same time want to have all the necessary facilities and services within reach!!!

Not everything is for everyone, but if you are a nature lover and you are looking for year-round or weekend living, then maybe this property is just what you are looking for!!!

Szilárd Jánosfalvi - KN Reality, with exclusive representation of the owner, offers for sale a one-story, beautiful, modern weekend house in the village of Svätý Peter. The house is located in the gardening area of the village, surrounded by nature, approx. 500m from the center of the village. Dimensions 6.5m x 11m + terrace 18m2 (usable area 98.96m2, built-up area 89.5m2). The total area of the land is 403m2. It is ideal for year-round living or for a weekend stay. The material used is YTONG (30cm + insulation 10cm), the roof is slate, the windows are 6-chamber triple-glazed + blinds.
Layout of the house: ground floor: living room with kitchen, pantry, bathroom with shower + toilet, terrace. Attic: 2x bedroom + gallery.
The heating is electric floor - in every room there is a thermostat, air conditioning 7.5 kW, the kitchen was made to measure with appliances (2x refrigerator, oven, hob, dishwasher, hood, microwave, washing machine), optical Internet + DIGI.
The property has its own well with a water treatment plant, a cesspool of 4 m3, a garden house, interlocking paving around the house + LEIER type in the garden + parking space for 2 cars, ALARM + camera system.

The neighbors are pleasant and friendly. The house is sold fully furnished.

Civic amenities of the village: primary school, post office, pharmacy, pizzeria, restaurant, shops, etc.
The village of Svätý Peter is 17 km from the town of Komárno, 25 km from the town of Nové Zámky.

The price of the property is 137,000 euros and includes all legal acts.

You can arrange a visit at tel. no.



I look forward to seeing you!!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy vo Svätom Petri

Inzerovaný chatu vo Svätom Petri v cene 137.000,- € je o 452 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy vo Svätom Petri. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy vo Svätom Petri.

Pozícia realitnej ponuky

137.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.500,- € 280.000,- €
403 m²
Rozloha pozemku 308 m² 16002 m²
89.5 m²
Zastavaná plocha 15 m² 238 m²
98.96 m²
Úžitková plocha 1 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku403 m²
Zastavaná plocha89.5 m²
Úžitková plocha98.96 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--65 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.