Dvorany nad Nitrou - RD len 10km od mesta Topoľčany...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
139 m²
789 m²
predaj - Rodinný dom
117.580,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2399x zobrazená v zozname / 240x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

RK Dobré Reality ponúka dvojpodlažný rodinný dom plný charakteru a možností. Tento útulný dom sa nachádza na rovinatom pozemku výmere 789m2 – š.16m, v kľudnej časti obce Dvorany nad Nitrou, obklopený prírodou a pokojom. S veľkou záhradou na relaxáciu je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po úteku od ruchu mesta. Ponúka dostatočnú kombináciu priestoru, pohodlia a vidieckeho šarmu.

Zastavaná plocha : 70m2


Úžitková plocha : 139m2
Pozemok: 789m2

Hospodárska budova : 45m2



Rodinný dom vo výbornej technickej kondícii bez priesakov ponúka dostatok priestoru pre rodinu s deťmi. Ku kvalitnému bývaniu postačia menšie úpravy a sen o bývaní v rodinnom dome sa stáva skutočnosťou.
Dom je dvojpodlažný o podlahovej ploche, cca 120m2 postavený v 70tych rokoch, materiál stavby kváder, strecha rovná - pozinkovaná, podlahy - dlažba, parkety, okná pôvodné, vstupné dvere menené, interiérové - pôvodný stav.
Ozdobou haly sú točivé schody s estetickým zábradlím, ktoré prepájajú dve podlažia

Dispozícia:


1.NP: vstupná chodba (veranda), hala, špajza, WC, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na priestranný balkon
2.NP: chodba, spálňa s výstupom na balkon, kúpeľňa, 2x menšia izba,

1.PP: pivnica, kotolňa


Dom je napojený na inžinierske siete - (obecná voda, elektrina, plyn) kúrenie je ústredné – plynové
Príslušenstvom domu sú prípojky: (voda, elektrina, plyn, žumpa), oplotenie pozemku, studňa na pozemku

Súčasťou pozemku je aj hospodárska budova, ideálna pre Vašu letnú kuchyňu, alebo po úpravách viete získať priestor na podnikanie
( napr. nechtové štúdio, kozmetika, kancelária, skladový priestor...), alebo vysnívané miesto pre mužov - ako miesto pre kutilov.
Ďalšia jej časť slúžila ako garáž. Relax s rodinou a priateľmi si viete vychutnať aj pod krytou terasou, nachádzajúcou medzi domom a hospodárskou budovou.
Záhrada disponuje vinnou pivničkou, ovocnými stromami, vlastnou studňou a neobmedzenými možnosťami využitia priestoru už fantáziou nového majiteľa


Táto nehnuteľnosť je vzdialená 10 km južne od okresného mesta Topoľčany a len 20km severne od krajského mesta Nitra. Taktiež sa neďaleko nachádza vodná nádrž Duchonka, vytvára priaznivé klimatické podmienky pre rekreáciu pri vode, doplnenú o možnosť turistiky a cykloturistiky, rybolovu, vodných športov a bohatým nočným vyžitím v letnom období. Obec Dvorany nad Nitrou poskytuje základnú občiansku vybavenosť – materská škola, obchody, pohostinské odbytové stredisko, zastávka autobusu. Kompletnú občiansku vybavenosť ponúka susedná obec Ludanice. Katastrom obce Dvorany nad Nitrou prechádza štátna cesta prvej triedy číslo 64 a aj železničná trať spájajúca mestá Nitru a Topoľčany.
Tento ponúkaný dom je skutočným pokladom, ktorý čaká na nových majiteľov. Ak túžite po živote mimo ruchu mesta a chcete si vytvoriť svoj vysnívaný raj na vidieku, neváhajte ma kontaktovať ešte dnes na tel.č. .

Teším sa na Vás, kľudne aj cez víkend!


Cena ponúkanej nehnuteľnosti 117.580,-€ - pri serióznom záujme dohoda možná!





Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku789 m²
Úžitková plocha139 m²
Statusaktívne