Etablovaný Penzión BRUDER, Mojmírovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Mojmírovce
3000 m²
23
po rekonštrukcii
áno
predaj - Hotely a penzióny
899.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

38391x zobrazená v zozname / 1783x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení Vám MOTYČKA realitná kancelária ponúka na predaj etablovaný rodinný Penzión BRUDER v srdci obce Mojmírovce.

Penzión každoročne láka návštevníkov najmä vďaka príjemnej atmosfére a nezameniteľnej polohe priamo na hlavnom námestí v obci Mojmírovce, kde sa počas roka koná niekoľko akcií, či vďaka bezprostrednej blízkosti parku, alebo termálneho kúpaliska v neďalekej obci.

Ide o predaj nehnuteľnosti s ubytovacím zariadením, ako aj so zabehnutou reštauráciou so službami donáškovej služby. Penzión poskytuje pre návštevníkov aj vhodné priestory na kongresy, oslavy a svadby.
Jednotlivé atribúty nehnuteľnosti tak vytvárajú výnimočnú investičnú príležitosť do prosperujúceho podnikania s možnosťou okamžitého pokračovania v prevádzke.

Informácie o nehnuteľnosti:


Jedná sa o pôvodnú budovu školy z roku 1920, ktorá bola neskôr v roku 1984 prestavanú na reštauráciu s ubytovaním. V roku 2011 prešla budova rekonštrukciou a bola realizovaná nadstavba podkrovia s úmyslom vytvorenia ďalších ubytovacích kapacít.

Penzión má 2 nadzemné podlažia a podkrovie riešené ako nadstavbu budovy. Celkovo sa v penzióne nachádza spolu 23 izieb o celkovom počte 44 lôžok.
Každá izba disponuje vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou TV a Wifi, čím je zabezpečené maximálne pohodlie pre hostí.

Okrem ubytovacích priestorov disponuje penzión aj reštauračným zariadením s možnosťou donášky a špeciálnymi kongresovými miestnosťami ideálnymi pre svadby s kapacitou do 60 osôb, školenia s kapacitou až do 90 osôb a rôzne iné podujatia.

V zadnej časti penziónu sa na prízemí nachádza altán s prechodom do zelenej časti vhodnej pre vonkajšie podujatia.

Na poschodí v zadnej časti penziónu sa nachádza priestranná terasa.

K penziónu patria priľahlé pozemky o celkovej výmere viac ako 30 árov.

Hneď vedľa budovy je parkovisko, ktoré je k dispozícií pre zákazníkov zdarma.

PREČO práve táto nehnuteľnosť?


● Etablovaný penzión v Nitrianskom kraji
● Bezkonkurenčná lokalita a výmera pozemkov
● Nadštandardný technický stav nehnuteľnosti s nadčasovým zariadením
● Investičný potenciál (so zameraním na svadby, firemné akcie, vonkajšie akcie)

● Okamžité prevzatie a pokračovanie v podnikaní



Lokalita:
Obec Mojmírovce, ktorá disponuje plnou občianskou vybavenosťou (potraviny, lekáreň,...) je vzdialená od krajského mesta Nitra približne 14km. Nitra láka návštevníkov niekoľkými atrakciami, či už vonkajšieho alebo vnútorného charakteru, ktoré môžu byť skvelým nápadom na výlet pre hostí penziónu, z ktorých si každý vie prísť na to svoje. Každoročne sa v Nitre koná niekoľko podujatí. Medzi tie najnavštevovanejšie podujatia patrí Nitra, milá Nitra či Divadelná Nitra. Nitra láka návštevníkov aj veľkými výstavami či burzami ako je napríklad poľnohospodárska výstava Agrokomplex, Medzinárodný strojársky veľtrh, Gardenia a veľa ďalšieho.

Penzión sa nachádza v obci Mojmírovce priamo na námestí, kde sa odohrávajú všetky spoločenské udalosti obce. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza park, kde môžu zákazníci penziónu stráviť príjemné chvíle v obklopení prírody.
V susedstve penziónu sa nachádza Kaštieľ Mojmírovce ktorý dýcha históriou z 18.storočia. Kaštieľ ponúka niekoľko možností pre športových nadšencov. V areáli sú dostupné tenisové kurty, ihrisko pre plážový volejbal, fitness, minigolf, bowling, billiard a petang. K dispozícií je aj 25 m dlhý plavecký bazén a wellness. Pre niektorých návštevníkov môže byť zaujímavá aj návšteva strelnice, ktorá je umiestnená v podzemných priestoroch kaštieľa, kde si návštevníci môžu vyskúšať streľbu na terč bez nutnosti vlastnenia zbrojného preukazu.

Aj okolie obce ponúka niekoľko príležitostí na výbornú relaxáciu a oddych.
Vo vedľajšej obci Poľný Kesov sa nachádza Thermalpark Nitrava, ktorý je tou správnou voľbou pre každú vekovú kategóriu. Neďaleko sa nachádza aj veľmi známe a vyhľadávané termálne kúpalisko Podhájska, kde si zákazníci taktiež môžu dopriať príjemné chvíle oddychu.

Partner predaja:


Ak poznáte vhodného kupujúceho, kontaktujte nás. V prípade, uskutočnenia predaja získate odmenu za sprostredkovanie.

Služby MOTYČKA realitná kancelária:


Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3000 m²
Počet izieb23
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Terasaáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--36 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.