Exkluzívna záhrada Zlatý potok na predaj !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
389 m²
studňa
nie
predaj - Záhrady
39.900,- €
102,57 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

14309x zobrazená v zozname / 704x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna záhrada na predaj !


Ak hľadáte útulný únik do prírody, táto záhrada o rozlohe 389 m2 je presne to, čo potrebujete! Nachádza sa v malebnom prostredí uprostred zelených lúk a stromov, poskytujúc vám pokoj a súkromie vzdialené od ruchu mesta.
Táto čarovná záhrada sa nachádza v záhradkárskej časti na Zlatom Potoku. Svojím exteriérom pritiahne vašu pozornosť a pri vstupe vás uvíta útulný interiér so všetkým, čo potrebujete na relaxáciu a oddych. Malý krb vám poskytne útulnú atmosféru počas chladných večerov. Vonkajšie posedenie je ideálnym miestom na slnečné popoludnia či romantické večerné večere pod hviezdami.
Táto chatka je tiež skvelou investíciou pre milovníkov záhradníctva a outdoorových aktivít. Môžete si vytvoriť vlastný raj s kvetmi, zeleninou alebo bylinami v jej okolí a stráviť čas pestovaním a starostlivosťou o svoj záhradný raj.
Záhradná chatka má obývaciu miestnosť a menšiu spálňu. V pivničnej časti je kuchyňa a 2 menšie sklady. Na pozemku sa nachádza studňa, elektrina je zabezpečená fotovoltikou. Pozemok je celý oplotený a umožňuje 2 vstupy.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady vo Zvolene

Rozloha záhrady 389 m2 je o 878 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady vo Zvolene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 záhrad vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908930.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

39.900,- €
Cena nehnuteľnosti 10.900,- € 89.000,- €
389 m²
Rozloha pozemku 124 m² 5400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku389 m²
Vlastníctvoosobné
Statuszľava
Odvoz odpadunie
Vodastudňa
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sietenie
Káblová televízianie
Orientáciajuhovýchodná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1070 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny