Exkluzívne na predaj trojizbový rodinný dom vo Veľkom Rovnom pri Bytči

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Veľké Rovné
450 m²
2
3
nutná rekonštrukcia
predaj - Rodinný dom
49.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2207x zobrazená v zozname / 191x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj tehlový trojizbový rodinný dom v obci Veľké Rovné. Dom je postavený na pozemku o výmere 450 m2, kde sa ešte nachádza aj hospodárska budova. Ku domu vedie asfaltová prístupová cesta, na hranici pozemku sa nachádza plynová prípojka. Dom je napojený na elektrickú energiu, vodu je možné riešiť studňou a odpad žumpou. Na prízemí dom dispozične pozostáva so vstupnej chodby, miestnosti v ktorej je možné vybudovať menšiu kúpeľňu spojenú s WC, kuchyne, obývačka a schodiska na poschodie. Na poschodí sa nachádza priestranná chodba v ktorej si nový majiteľ môže vytvoriť druhú kúpeľňu, dve priestranné izby a jedna menšia miestnosť so vstupom do podkrovia. Dom je určený na kompletnú rekonštrukciu, čo ponúka novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, pričom strecha je po rekonštrukcii.
Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, reštaurácia a obchody sa nachádzajú v centre obce. Lokalita ponúka veľa možností na prechádzky, turistiku, cykloturistiku a relax. Obec sa nachádza len 8 km od okresného mesta Bytča a 19 km od krajského mesta Žilina.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku450 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Postavené ztehla
Strechapo rekonštrukcii
Prístupová cestaasfaltová cesta