Zrubový rodinný dom v Pšurnovciach blízko mesta Bytča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Pšurnovice
60 m²
537 m²
230V
ČOV
predaj - Rodinný dom
89.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

24897x zobrazená v zozname / 1517x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť vlastniť útulný zrubový rodinný dom v tichej a príjemnej časti Pšurnovíc, len pár minút od mesta Bytča. Tento krásny dom ponúka moderný komfort v tradičnom štýle a bude ideálnym miestom pre vašu rodinu alebo ako chalupa na oddych od mestského ruchu.

Základné informácie o nehnuteľnosti:


• Zastavaná plocha: 35 m2
• Podlahová plocha: 60 m2

• Pozemok: 537 m2


• Počet poschodí: 2

Prízemie tohto domu ponúka útulnú obývaciu izbu spojenú s vkusnou kuchyňou a kúpeľňou s WC. Kuchyňa je vybavená chladničkou a indukčnou doskou. V obývacej izbe si môžete užívať príjemné chvíle s rodinou alebo priateľmi.
Na poschodí nájdete priestrannú izbu, ktorá môže slúžiť ako spálňa, detská izba alebo oddychová miestnosť podľa vašich potrieb. Toto poschodie je presvetlené prirodzeným svetlom a ponúka príjemný výhľad do okolia.
Teplo v domčeku sa šíri prostredníctvom krbovej vložky a prieduchov, čo vytvára príjemnú atmosféru počas chladných mesiacov.
Dom je napojený na elektrinu, na pozemku je čistička odpadových vôd, pitná voda pochádza z prírodného horského rezervoáru, takže je zadarmo a je jej dostatok.

Okolie:


Dom sa nachádza v tichej časti Pšurnovíc, čo znamená, že si tu budete môcť užívať pokoj a súkromie. Zároveň je však blízko mesta Bytča, kde nájdete všetky potrebné zariadenia a služby, ako aj kultúrne a športové aktivity. Dom je situovaný v krásnom prírodnom prostredí, čo znamená, že budete vynikajúcu príležitosť na turistiku, cyklistiku a relax v prírode.

Tento útulný rodinný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu tichého vidieckeho života a blízkosti mesta alebo pre tých, ktorí túžia po vlastnom útulnom mieste v prírode, kde môžete tráviť víkendy a dovolenky s rodinou a priateľmi. Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť alebo chcete získať viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.
Nehnuteľnosť je pripravená na okamžité presťahovanie a čaká na nových majiteľov. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a zarezervujte si obhliadku ešte dnes!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pšurnoviciach

Inzerovaný rodinný dom v Pšurnoviciach v cene 89.000,- € je o 11.728 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Pšurnoviciach. Rozloha je o 130 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pšurnoviciach.

Pozícia realitnej ponuky

89.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.000,- € 899.000,- €
537 m²
Rozloha pozemku 360 m² 1000 m²
35 m²
Zastavaná plocha 35 m² 124 m²
60 m²
Úžitková plocha 1 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku537 m²
Zastavaná plocha35 m²
Úžitková plocha60 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
KanalizáciaČOV
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-11-28 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny