Exkluzívne ponúkame na predaj obchodné priestory v Senici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
153 m²
úplne prerobený
áno
230V
áno
predaj - Obchodné priestory
180.000,- € +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

41310x zobrazená v zozname / 7666x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj prízemné obchodné priestory pripravené na Vaše podnikanie v centre mesta Senica. Celková rozloha nehnuteľnosti je 153 m2. V súčasnosti sa v nehnuteľnosti nachádzajú dva samostatné obchodné priestory. Každý obchodný priestor je vybavený predajným priestorom, kanceláriou a WC. Na podlahe je dlažba, okná, dvere a výklady sú plastové. Kúrenie je ústredné plynové alebo elektrické - prostredníctvom klimatizácie, oba priestory sú klimatizované. Parkovanie je verejné. Bezbariérový prístup do obchodných priestorov.

Objekt je situovaný na frekventovanej pešej ulici oproti parku v centre mesta Senica. Na streche ponúkaného obchodného priestoru by bola možná výstavba bytu alebo ďalšieho obchodného priestoru.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Senici

Inzerovaný obchodný priestor v Senici v cene 180.000,- € je o 324 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Senici. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

180.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 189.000,- €
153 m²
Celková rozloha 153 m² 400 m²
153 m²
Úžitková plocha 153 m² 180 m²

Kontaktujte

Bc. Patrik Šedivý

Bc. Patrik Šedivý

0910411.. zobraziť 0910 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha153 m²
Úžitková plocha153 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PS-18 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny