Exkluzívny pozemok na predaj s projektom na výstavbu bytového domu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Dolnostredská
1840 m²
predaj - Developerské pozemky
Cena v RK Dohodou, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

25604x zobrazená v zozname / 2770x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta Developerské pozemky v Seredi na Dolnostredskej ulici. Výmera pozemku je 1840 m2 a pozemok disponuje všetkými inžinierskymi sieťami. K pozemku je vypracovaný projekt na výstavbu bytových jednotiek a taktiež urbanistická štúdia. Pre viac informácii neváhajte kontaktovať.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1840 m²
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-738193 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.