Garáž na predaj pri Miletičova, Liptovská ul, Ružinov-Nivy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Liptovská
15 m²
podzemie
áno
predaj - Garáže
36.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11255x zobrazená v zozname / 666x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj lukratívnu SAMOSTATNÚ uzamykateľnú GARÁŽ v hromadnej podzemnej garáži vo vyhľadávanej lokalite na ulici Liptovská pri MILETIČOVEJ a KOŠICKEJ v časti Ružinov-Nivy. Garáž má celkovú plochu 15 m2, z toho čistá úžitková plocha na parkovanie auta je 11,45 m2 (rozmery vo fotogalérii) a zvyšný priestor sa môže využívať aj ako úložný priestor. Garáž sa nachádza na -1. podlaží. Možnosť prívodu a zriadenia elektrickej prípojky.

Výhody:


❶ Lukratívna samostatná uzamykateľná podzemná garáž s dobrou dostupnosťou
❷ Blízko pri vjazde/výjazde na -1. podlaží
❸ Vychýrená a obľúbená špičková lokalita pri Miletičovej a Košickej ulici

❹ Garáž je čistá, suchá a zabezpečená


❺ Vhodná aj ako investícia na prenájom
❻ Množstvo úložného priestoru

STAV PRIESTORU:


Garáž je čistá, suchá a zabezpečená. Samotná garáž vrátane pozemku je v osobnom vlastníctve zapísaná na liste vlastníctva bez tiarch. Nachádza sa v husto osídlenej lokalite s nedostatkom parkovacích miest, preto je vhodná AJ AKO INVESTÍCIA NA PRENÁJOM. Výhody tejto garáže: FANTASTICKÁ POLOHA, BLÍZKO PRI MILETIČOVA a KOŠICKÁ, CENTRÁL, NIVY a APOLLO BUSINESS CENTRUM, samostatná uzamykateľná podzemná garáž s dobrou dostupnosťou, blízko pri vjazde/výjazde na -1. podlaží a množstvo úložného priestoru. Ročný poplatok za garáž pre správcu do fondu opráv je 100 Eur/rok.

LOKALITA:


Garáž sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Ružinov-Nivy na Liptovskej ulici (blízko Miletičova a Košická) s výbornou dostupnosťou do centra mesta a na všetky smery. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tejto lukratívnej samostatnej garáže vo vyhľadávanej lokalite s nedostatkom parkovacích miest.

/ GARÁŽ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / NIVY / LIPTOVSKÁ ULICA / MILETIČOVA / KOŠICKÁ / APOLLO BUSINESS CENTRUM / CENTRAL /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garáže v Bratislave - Ružinov na ulici Liptovská

Inzerovaný garáž na ulici Liptovská v Bratislave - Ružinov v cene 36.000,- € je o 4.559 € drahší ako je priemerná cena garáže v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha garáže v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 garáži v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-FB...

Pozícia realitnej ponuky

36.000,- €
Cena nehnuteľnosti 22.999,- € 120.000,- €
15 m²
Úžitková plocha 14 m² 56 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha15 m²
Poschodiepodzemie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Garážáno
Parkovanievnútorné

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-FB-1048C ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny