Garáž na predaj, Ul. Jantárová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
18 m²
prízemie
230V
predaj - Garáže
20.390,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19699x zobrazená v zozname / 1412x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

Petersen Realitný servis Vám exkluzívne na predaj ponúka, zrekonštruovanú garáž o rozlohe 18 m2, plne napojenú na elektrinu. Garáž Vás očarí svojou novou, pevnou betónovou podlahou, ktorá zaručuje dlhodobú odolnosť a bezpečnosť. Jej obnovovaný interiér a vonkajší vzhľad zaručujú vysokú estetickú hodnotu a funkčnosť. Táto garáž je dokonalým miestom pre Váš automobil alebo ako úložný priestor pre Vaše náradie. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Pozemok pod je vo vlastníctve ŽSR a prenajíma sa na dobu neurčitú za cca 100,-Eur na rok.

Cena nehnuteľnosti je 20.390,- Eur vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, bude pre nás potešením Vám danú nehnuteľnosť osobne ukázať a asistovať Vám pri správnom rozhodnutí.
© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garáže v Košiciach - Juh

Inzerovaný garáž v Košiciach - Juh v cene 20.390,- € je o 6.286 € lacnejší ako je priemerná cena garáže v Košiciach - Juh. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha garáže v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 garáži v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910888.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Pozícia realitnej ponuky

20.390,- €
Cena nehnuteľnosti 20.390,- € 30.990,- €
18 m²
Úžitková plocha 16 m² 18 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha18 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Vykurovanienie
Postavené zpanel
Bezbariérový prístup áno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--675 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.