GARÁŽ V RÁDOVEJ ZÁSTAVBE, RAČÍ POTOK, KOŠICE - KLAVÁRIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Račí potok
predaj - Garáže
36.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9911x zobrazená v zozname / 778x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. má pre vás v ponuke garáž v Košiciach v lokalite Kalvária, ulica Račí potok. Garáž má rozlohu 22m2, priľahlý pozemok má výmeru 29 m2. Má elektrickú prípojku, garáž sa predáva s pozemkom.

Fotografia je ilustračná.



JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garáže v Košiciach - Sever na ulici Račí potok

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-132 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.