Garsónka v tehlovom dome neďaleko Štrkoveckého jazera

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Solivarská
24 m²
4
1
1
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Garsónka
106.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7912x zobrazená v zozname / 351x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj garsónku v najobľúbenejšej časti Ružinova pri Štrtkoveckom jazere. Nachádza sa na Solivarskej ulici v časti medzi Drieňovou a Ružinovskou, má 24m2. Garsónka prešla čiastočnou rekonštrukciou, nová kuchynka, plastové okno s trojsklom v roku 2022, ošetrené dverenné parkety, bezpečnostné dvere, rolldor, kúpeľna s WC, sprchový kút. Garzónka sa nachádza na prvom nadzemnom podlaži v 4. podlažnom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Okno je orientované na západ, do zeleného dvora, v blízkosti je Tesco Expres, centrálna Billa, Terno, obchodný dom Helios, Park Andreja Hlinku, zastávky MHD Herlianska a Solivarská (3 minúty peši) Vybavenie v cene bytu: rozkladacia posteľ Ikea Hemnes, rúra, dvojplatnička, práčka, chladnička, veľká roldor skriňa.

Mesačné náklady sú cca 80€ vrátane el. energie.



Bytový dom bol postavený z tehál, nie panel, je zateplený, boli vymenené stupačky, v roku 2023 sa do pivníc relizovali bezpečnostné dvere na čip, čím bytovka získala energetický certifikát B. Bytovka bude mať v blízkej dobe kamerový systém.

K cene bude prirátaná provízia 2.500,-€ za sprostredkovanie predaja, v cene provízie zabezpečíme:
- preverenie právneho stavu, vecných bremien a tiarch
- uhradíme poplatok za overenie kúpnych zmlúv u notára
- uradíme poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 100€
- právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Bratislave - Ružinov na ulici Solivarská

Inzerovaný garsónku na ulici Solivarská v Bratislave - Ružinov v cene 106.500,- € je o 12.227 € lacnejší ako je priemerná cena garsónky v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha garsónky v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 garsóniek v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

106.500,- €
Cena nehnuteľnosti 82.500,- € 139.990,- €
24 m²
Celková rozloha 21.05 m² 31 m²
24 m²
Úžitková plocha 20.05 m² 31 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha24 m²
Celková rozloha24 m²
Úžitková plocha24 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-44 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny