Hľadáme 1 až 2 izbový byt v Prešove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
kúpa - 1-izbový byt
80.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7578x zobrazená v zozname / 785x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáme 1 až 2 izbový byt v Prešove.

Aký BYT hľadáme?


Chceme kúpiť 1 až 2 izbový byt minimálne po čiastočnej rekonštrukcii, ktorý je vhodný na okamžité bývanie. Preferujeme balkón.

Kde by sa mal nachádzať?


Klientka zváži kúpu nehnuteľnosti v akejkoľvek lokalite v meste Prešov v závislosti od veľkosti a ceny ponúkanej nehnuteľnosti.

Ako budeme platiť?


Kúpa bytu bude hradená kombináciou hypotekárneho úveru a vlastných prostriedkov.

CENA: podľa ponuky, stavu, lokality ... cielime na nehnuteľnosť do 80.000,-€

V prípade, že takouto nehnuteľnosťou disponujete ozvite sa nám. Zrealizujeme celý obchod. Naša odmena za sprostredkovanie je v réžii nášho klienta.

ODMENA ZA TIP - Ak viete o niekom kto vlastní takúto nehnuteľnosť dajte nám tip a po zrealizovaní obchodu Vám vyplatíme 5% z našej odmeny.

Chcete aj Vy aby sme Vám vyhľadali nehnuteľnosť? Využite našu službu BÝVANIE na ISTOTU, viac info tu: https://bit.ly/3SXyKkv.

PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na reality ...



ID: MC10BEx

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MC10BEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.