Hotel s bonusom v obci REGETOVKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bardejov
Lokalita.: Regetovka
2610 m²
11389 m²
22
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
230/400V
žumpa
predaj - Hotely a penzióny
880.000,- € osemstoosemdesiattisíc eur
Ponúknite vlastnú cenu

40488x zobrazená v zozname / 2164x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj  HOTEL na prevádzkovanie celoročného ubytovania v rekreačnej  obci Regetovka, okres Bardejov.
Hotel sa začal rekonštruovať v roku 2019. Pozostáva z troch nadzemných podlaží. Prízemie tvorí veľká prístupová hala s recepciou, denný bar, toalety, miestnosť určená na reštauráciu, kompletne zariadená  funkčná kuchyňa so skladovacími priestormi, dvoma kanceláriami a kotolňou (plynové kúrenie s dvoma vlastnými zásobníkmi plynu a 2 plynové kotly, zásobník teplej vody). Možnosť dobudovania tepelného čerpadla a fotovoltiky.
Druhé a tretie podlažie tvorí spolu 22 apartmánových jednotiek, ktoré sú rozdelené takto:  11 jednoduchých apartmánov s vlastnou sanitou je situovaných na druhom podlaží a 11 mezonetových apartmánov  s vlastnou sanitou situované na  treťom podlaží, kde sa  nachádza  aj mezonetový byt, ktorý môže slúžiť pre správcu komplexu.
K dispozícii  je pripravená štúdia na vybavenie vlastnej uvítacej haly  hotela pre 150 ľudí s wellness. Všetky rozvody vody a kanalizácie, elektriny sú nové a všetky inštalácie sú predpripravené na média/ televízia, internet, telefón, ako aj  na celkový ovládací hotelový systém.
Celý komplex má vlastný vodojem a jazierko, ktoré sa nachádza  za  budovou hotela.
 K  hotelu patrí  asfaltové ihrisko, ktoré sa môže zrekonštruovať na tenisové kurty, alebo na parkovisko a pod.
 Ponuka zahŕňa aj priľahlé  pozemky, dotvárajúce  čaro  hotela, ktoré je možné  využiť  podľa vlastných predstáv na  vybudovanie  atrakcií pre  celoročné využitie  /chov koní, jazdeckej dráhy, cyklodráhy s príslušenstvom pre eBike  a pre celoročnú cyklistiku/, vybudovanie turistických chodníkov, zimné a letné športy, alebo tematický zábavný park pre rodiny s deťmi a pod.
Výhodou tejto atraktívnej  a zaujímavej ponuky ponuky je lokalita umiestnenia hotela – obec Regetovka, ktorá  sa rozprestiera na území horného Šariša v pohorí Nízkych Beskýd a v blízkosti okresného mesta Bardejov, Bardejovské kúpele -(Skanzen)  v obci Zborov-Hrad Zborov, Becherov, Chmeľová, a pohraničia s Poľskou republikou.
Cena nehnuteľnosti 880 000€,  zahŕňa kompletný právny servis, poradenstvo, vyhotovenie zmlúv, províziu pre realitnú kanceláriu.

Bonus ponuky: 


Možnosť dokúpenia aj lyžiarskeho vleku oproti hotelu, ktoré zahŕňa dva vleky- P a H, dve trasy čierna a modrá a bežecké trate. Modrá trasa bola zrekonštruovaná. Cena lyžiarskeho vleku vrátane ratrakov 100 000€.
 

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

880.000,- €
Cena nehnuteľnosti 880.000,- € 1.500.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku11389 m²
Zastavaná plocha2610 m²
Celková rozloha11389 m²
Počet izieb22
Vlastníctvofiremné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-759565 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny