Iba u nás priestranný rodinný dom na Stráňach, pozemok 976m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
180 m²
976 m²
predaj - Rodinný dom
399.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5576x zobrazená v zozname / 340x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj priestranný rodinný dom na Stráňach.

Ak neradi cestujete do práce a vyhovuje Vám práca z domu, máme pre Vás riešenie. Priestranný dom s potenciálom ponúka 3. podlažie, ktoré je ako stvorené na prácu z domu, či využitie na podnikanie. Spodné dve podlažia zabezpečia pravý pocit domova oddelený od práce alebo podnikania. Celý rodinný dom Vás očarí svojou veľkosťou a priestrannosťou, kde si každý člen domácnosti nájde svoje miesto. Pre aktívny oddych či psychohygienu stačí prejsť do priestrannej, udržiavanej a uhladenej záhrady. Počasie Vás nebude nijako obmedzovať, vďaka uzatvorenej zimnej záhrade.

Rodinný dom bol postavený v roku 1975 z pálených tehál, v roku 2009 bola vykonaná kompletná rekonštrukcia ktorá zahŕňala: nové hliníkové okná a vchodové dvere, nadstavbu vrchného podlažia, komplet novú strechu (kvalitná hlinená krytina Tondach, nový krov), boli menené komplet rozvody IS, nový krb, vyvložkovaný komín(antikor).

Technické parametre



Materiál: Pálená tehla

Zateplenie: minerálna vata



Vykurovanie: Plynový kotol Viessmann, ako záložné vykurovanie majiteľ zvolil elektrický kotol a samozrejme je možnosť kúriť v krbe.

Lokalita:



Mestská časť Martin - Stráne je vyhľadávanou lokalitou s niekoľkými benefitmi. Celé okolie je obklopené zeleňou a lesmi. V blízkosti rodinného domu sa nachádza penzión s tenisovým kurtom, obchod či zmrzlina. Okolie a lokalita zvyšujú atraktívnosť a vyhľadávanosť rodinných domov.

Dispozičné riešenie:



Presklená vstupná chodba so schodiskom, kde majitelia v zime nechávajú prezimovať kvety a rastliny.

1.podlažie



Dominantou spodnej časti domu je krb, ktorý sa postará o príjemnú atmosféru pri zimných večeroch a poslúži aj ako alternatíva vykurovania. Kuchyňa je priestranná, súkromie pri obede zabezpečuje oddelená jedáleň. disponuje špajzou, veľkou výhodou je vstup do zimnej záhrady ktorá je vykurovaná.Na spodnom podlaží sa nachádza aj samostatné WC

2.podlažie



Na druhom podlaží sa nachádzajú 4 samostatné izby, z toho jedna z nich slúži ako pracovňa, veľkorysá kúpeľňa a dva balkóny.

V udržiavanom suteréne sa nachádza garáž s elektrickou bránou, práčovňa, technická miestnosť a sklad.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 105333



Cena: 399 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku976 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky