REZERVOVANÉ IBA U NÁS RODINNÝ DOM LUBINA NA POZEMKU O VÝMERE 868m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Lubina
868 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
95.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4038x zobrazená v zozname / 562x zobrazená detailne / 354x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 5i rodinný dom vo veľmi zachovalom stave v obci Lubina. Nehnuteľnosť je vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Je na pozemku o výmere 868 m2 z toho zastavaná plocha 624 m2. Napojený je na elektrinu, plyn, vodu, odpad je riešený formou žumpy. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, vyhrievacie telesá sú liatinové radiátory, na ohrev vody sa využíva bojler. Na pozemku sa nachádza 1 studňa (nevyužívaná) a letná kuchyňa. DISPOZÍCIA: priestranná vstupná chodba, kuchyňa, 5x izba, kúpeľňa, špajza, kotolňa. Výhody nehnuteľnosti: + výborná poloha poloha, iba 10 minút autom od Nového Mesta nad Váhom a od diaľnice, tiché prostredie v okolí príroda. Energetický certifikát nie je k dispozícii.
Ďalšie informácie, alebo možnosť obhliadky : Tel.,mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lubine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Lubine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

95.000,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 395.000,- €
868 m²
Rozloha pozemku 117 m² 9541 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku868 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52847 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.