Ihneď voľný 2i BYT s nízkymi nákladmi - Rajec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
56 m²
3
prízemie
2
po rekonštrukcii
nie
predaj - 2-izbový byt
107.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13338x zobrazená v zozname / 728x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj príjemný 2i BYT s rozlohou cca 56m². Nachádza sa na prízemí tehlovej bytovky v meste Rajec.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej miestnosti s kuchynským kútom, spálne, dvoch kumbálov a kúpeľne s toaletou. K bytu prislúcha aj pivnica. V minulosti prešiel kompletnou rekonštrukciou (2013)- plastové okná, plávajúce podlahy, elektroinštalácia, kuchynská linka, sanita, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, radiátory a podobne. Vďaka svojej juhovýchodnej orientácii je byt slnečný a teplý. Ostáva čiastočne zariadený, ako vidíte na fotografiách. V spálni je priestranná vstavaná skriňa. Veľkou výhodou je tiež okno v kúpeľni.

Bytový dom je tehlový, 3-poschodový, zateplený. K dispozícii je miestnosť na kočíky/bicykle. Je v správe OSBD Žilina.

VÝHODY


- ihneď voľný
- nízke náklady (120€/2os.)
- bezproblémové parkovanie


Cena za nehnuteľnosť je konečná a zahŕňa províziu RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základny správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Pre viac informácii alebo záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky