TRI VEŽE, 3 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU A PEKNÝM VÝHĽADOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bajkalská
75.18 m²
24
12
3
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
349.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

22802x zobrazená v zozname / 525x zobrazená detailne / 525x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení vlastníka nehnuteľnosti ponúkame NA PREDAJ 3 izbový byt v úspešnom bratislavskom projekte 3 VEŽE na Bajkalskej ulici. Byt sa nachádza v 3. veži na 12 pochodí z 24. Disponuje 3 samostatnými NEPRIECHODNÝMI izbami, a LOGGIOU
Obývacia izba je dispozične spojená s kuchyňou a jedálňou. Celková podlahová plocha bytu je 75,18 m2, Plocha loggie je 6,83 m2. K bytu patrí pivnica na 4. poschodí domu o výmere 3,45 m2. Celková výmera bytu vrátane príslušenstva a loggie je 85,46 m2. K bytu je možné osobitne zakúpiť 2 parkovacie miesta na 2. poschodí s výmerami 15 m2.

Obytný súbor TRI VEŽE:


Rezidenčný projekt 3 Veže vyrástol v modernom centre bratislavskej časti Nové Mesto. Strategická poloha, blízkosť centra, príjemné prostredie vhodné na aktívny oddych, kultúrne alebo športové využitie a široká ponuka služieb spojených s bývaním naplnia všetky Vaše očakávania.
Dispozícia:
Vchádza sa do predizby so šatníkom. Cez obývaciu izbu s jedálňou sa chodbou prechádza do samostatných nepriechodných miestností: spálňa, detská izba, samostatné WC, kúpeľňa. V chodbe vľavo pred vchodom do kúpeľne je priestor určený pre pračku aj odkladanie prádla a ďalších praktických vecí. Z obývacej izby je vchod na loggiou s dostatočným priestorom pre pohodové posedenie pri kávičke s pekným výhľadom.

Podlahové plochy: vstupná chodba: 4,59 m2, šatník: 2,28 m2, kuchyňa: 6,45 m2, obývačka: 23,51 m2, WC: 1,7 m2, chodba: 7,75 m2, spálňa: 9,75 m2, spálňa2: 15,60 m2, kúpeľňa: 4,80 m2

Vypočítaná podlahová plocha bytu: 76,43 m2



Vo všetkých obytných izbách sú veľké hliníkové okná so zníženým parapetom a hliníkovými žalúziami s nadpriemerným množstvom prirodzeného osvetlenia . V obytných izbách sú kvalitné laminátové parkety, interiérové drevené dvere so zárubňami, vstupnými bezpečnostnými, protipožiarnymi dverami. Má samostatné WC so závesnou toaletou typu Geberit. Kúpeľňa s vaňou, dvoma umývadlami. WC a kúpeľňa majú keramickú dlažbu a obklady. Orientácia je na juhozápad. Kuchynská linka je do tvaru L, má zabudované všetky spotrebiče: indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, zabudovaná chladnička s mrazničkou.

Byt sa predáva ZARIADENÝ a je KÚPOU VOĽNÝ.


Zariadenie : postele, jedálenský stôl so stoličkami, gauč s konferenčným stolíkom, vstavané skrine, komoda, TV, svietidlá, kreslá a stôl pre vonkajšie posedenie a ďalšie.
Kúrenie a ohrev vody je zabezpečovaný centrálne, vykurovanie je radiátormi s termostatickými ventilmi a ovládaním digitálnym termostatom v obývacej izbe s možnosťou individuálneho naprogramovania. V byte je zavedený optický internet s digitálnou TV ako aj príprava na rýchlu inštaláciu klimatizácie.

Bytový dom a okolie:


Bytový dom je bezbariérový, kolaudovaný v roku 2011. Disponuje viacerými poskytovateľmi internetových služieb, vstupnou recepciou, 3 výťahmi. Rezidenti využívajú fitnescentrum, zelenou terasou s posedením a oddychovou relaxačnou zónou, menšou a väčšou klubovňou napríklad aj pre usporiadanie oslavy alebo bežné priateľské posedenie. Väčšia klubovňa má vlastné toalety, stoly a stoličky a ďalšie potrebné vybavenie. Na prízemí jednotlivých „veží“ sú prevádzky ako potraviny, kaviareň / reštaurácia a množstva ďalších služieb ako lekáreň, zubná ambulancia, kaderníctvo, sushi bar.
Správu tohto bytového domu spoľahlivo a dlhoročne zabezpečuje profesionálna správcovská spoločnosť.
V okolí domu je maximálne rozvinutá infraštruktúra. V tesnej blízkosti je Národné futbalový štadión, plaváreň, zastávky autobusov a električiek, NC Vivo, hokejový štadión.

V uvedenej kúpnej cene je zahrnutá sprostredkovateľská provízia certifikovanej realitnej kancelárie, ktorá je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. V rámci uvedenej ceny je zabezpečený právny servis advokátom, vyhotovenie budúcej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad vlastníckeho práva, poplatok k návrhu na vklad do katastra v hodnote 100,- Eur, notárske poplatky za overovanie podpisov, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a osobná účasť pri prepise u správcu a poskytovateľov energií (ZSE, SPP, poskytovateľ internetu a pod.)
Zdarma poskytujeme hypotekárny servis v spolupráci s dlhoročne overenou hypotekárnou spoločnosťou. V prípade využitia tejto služby vypracujeme znalecký posudok zdarma.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Bajkalská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Bajkalská v Bratislave - Nové Mesto v cene 349.000,- € je o 75.343 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911828.., uveďte číslo ponuky ZR-LH...

Pozícia realitnej ponuky

349.000,- €
Cena nehnuteľnosti 159.500,- € 799.000,- €
85.46 m²
Celková rozloha 53.18 m² 214 m²
75.18 m²
Úžitková plocha 53.18 m² 166 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha85.46 m²
Úžitková plocha75.18 m²
Poschodie12
Počet poschodí24
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LH-203 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.