INVESTÍCIA - budova 578 m2 + pozemok 1710 m2 - Dubnica nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
578 m²
1710 m²
2
predaj - Budova
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

15132x zobrazená v zozname / 1004x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj výnimočnú investičnú ponuku budovy v tesnej blízkosti centra mesta Dubnica nad Váhom. Budova ponúka viacero priestorov, kuchýň a kúpeľňí, celkovo o výmere 578 m2. Postavená je na pozemku o výmere 1710 m2. V zadu na pozemku sa nachádza aj ďalšia, menšia stavba používaná ako hospodárska budova.

Technický stav:


Celkovo sa budova skladá z dvoch podlaží. Prešla si počas svojej existencie viacerými rekonštrukciami, vďaka čomu ju môžeme považovať za “kompletné zrekonštruovanú”. Postavená je z tehál a zateplená polystyrénom. Vstup do budovy je možný hlavným centrálnym vstupom alebo aj požiarným schodiskom priamo zvlášť do jednotlivých podlaží. Pôvodne fungovala ako škôlka, avšak časom bola prerobená na ubytovňu s viacerými jednotkami. Pozemok je oplotený a vstup naň je cez elektrickú bránu. Na pozemku sa nachádza aj drobná stavba - altánok a jazierko (aktuálne na fotografiach zarastené)

Lokalita:


Predmetná budova je postavená v meste Dubnica nad Váhom v tesnej blízkosti vlakovej stanice. Dubnica nad Váhom je situovaná v blízkosti dôležitých dopravných tepien, ako je diaľnica D1, čo uľahčuje cestovanie a komunikáciu s okolitými regiónmi. V tesnej blízkosti budovy sa nachádza priamo námeste mesta, školy, pošta, mestský úrad, úrad práce a mnoho ďalších, dôležitých inštitúcii. Okrem toho budova poskytuje pohodlný a rýchly prístup na diaľnicu D1, ktorá je dostupná v priebehu maximálne piatich minút jazdy autom.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: dohodou


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Dubnici nad Váhom

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1710 m²
Celková rozloha578 m²
Počet poschodí2
Statusaktívne
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-780673 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Mohlo by vás tiež zaujímať