Investičná novinka !!! Luxusné apartmány v Dubaji v rezidencí SUMMER

Štát.: Spojené Arabské Emiráty
Mesto.: Dubai
Lokalita.: Dubai
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

68534x zobrazená v zozname / 1974x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj luxusné apartmány v novostavbe rezidencii SUMMER v Dubaji ktorá bude dokončená v oktobri 2023.

Mimoriadne na Vašom prahu : Cíťte sa v LETE ako doma. Ohromujúca plážová strana, komunita s blaženými zelenými dvormi, bohatým mixom maloobchodu
a rekreačné vybavenie a ikonické ponuky životného štýlu kamkoľvek sa pozriete.

Ideálna voľba rodín : LETO ponúka celý rad rodinných vymožeností. Od zdravotné zariadenia na mieste, do reštaurácií, do veľkého supermarketu. O všetky potreby vašej rodiny je postarané.

Kde sa mesto stretáva sa s plážou : Creek Beach musí priniesť vynikajúce finančné výnosy pre našich investorov. Jeho jedinečná hodnotová ponuka je svieža vlna plážových aktivít, gurmánskych reštaurácií a svetovej úrovne a taktiež zábavných podnikov.

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-726355 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.