Investičná príležitosť-Areál so strojárskym zariadením, výrobná hala

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Vrbové
Ulica.: Družstevná
17600 m²
studňa a vodovod
áno
predaj - Výrobné priestory
1.750.000,- € cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

29468x zobrazená v zozname / 2282x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj výrobný a zároveň skladovací areál, t.j. pozemky spolu s technológiou a zariadením, v meste Vrbové. Areál je o celkovej rozlohe 17 600m2, prislúchajú k nemu viaceré budovy s celkovou rozlohou 3 540m2. Objekt pozostáva z viacerých častí/budov: administratívna budova, sklad, nakladacia rampa, žíhacia pec, otryskávacia linka, pieskovňa, lis, autodielňa. Areál je oplotený a zabezpečený kamerovým systémom ako aj alarmom. K hlavnej bráne vedie príjazdová asfaltová cesta, teda bezproblémový prístup.

Inžinierske siete:


Vlastná trafostanica . elektrická aj plynová; objekt napojený na obecnú vodu, inak na pozemku sa nachádza aj vŕtaná studňa /36m/. Kanalizácia je riešená viacerými žumpami, ale existuje možnosť napojenia na mestskú kanalizáciu.

Nehnuteľnosť sa predáva s funkčnými strojmi, ktoré je možné využiť na automatické prevádzkovanie: 4ks sústruhy, 2 frézky, 1 CNC obrábací stroj XOS 2000m, 2x 5t mostové žeriavy, 1x 10t mostový žeriav, 1x 1t mostový žeriav, 1x 3t mostový žeriav, 2x 500kg mostový žeriav, 1x 1t mostový žeriav, 2 otočné žeriavy 500kg, lakovňa profesionálna plynom vykurovaná, lis ohraňovací 320 t, páliaci stroj 2x6m stôl, pieskovacia /otryskávacia/ linka automatická, lis 30t, zákrúžovačka 35mmy 3000mm š.
Objekty sa dajú prerobiť na fotovoltaiku /rovné strechy budov/, vzhľadom k úspore energií je možné poskytnúť aj bezplatné energetické poradenstvo /ideálne na optimalizáciu výdavkov na spotrebu energie/. Odporúčam vidieť.
V cene je zahrnuté právne poradenstvo, provízia RK, poplatky spojené s overením u notára ako aj s vkladom vlastníckeho práva na kataster, v prípade potreby finančné poradenstvo a sprostredkovanie a energetické poradenstvo.

Kontakt


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1.750.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.750.000,- € 2.000.000,- €

Podrobné informácie

Celková rozloha17600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5720-33 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.