INVESTIČNÝ POZEMOK 17 920m2, Dolné Srnie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Dolné Srnie
17920 m²
17920 m²
predaj - Developerské pozemky
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

21896x zobrazená v zozname / 2042x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj investičný pozemok v Dolnom Srní.

Investičný pozemok v Dolnom Srní má rozlohu 17 920m2 a je ideálnou príležitosťou pre developerov. Nachádza sa v atraktívnej lokalite s veľkým potenciálom pre rozvoj a investície. Vzhľadom na veľkosť pozemku a jeho strategickú polohu je možné realizovať rôzne typy investícií. Môže to zahŕňať výstavbu bytových alebo obytných komplexov, komerčných budov, rekreácie či iných projektov prispievajúcich k rozvoju danej oblasti.

Pozemok je dostatočne veľký, čo poskytuje dostatok priestoru pre výstavbu rozsiahleho projektu. Jeho poloha v Dolnom Srní je výhodná vzhľadom k blízkosti dôležitých dopravných komunikácií a infraštruktúry. Okolie je atraktívne s prírodnými krásami a ponúka príležitosti pre rekreačné aktivity. S rýchlym prístupom k hlavným cestám a blízkosťou potrebných zariadení ako školy, obchody a zdravotnícke strediská, je táto lokalita ideálna pre budúcich obyvateľov.

Link na video obhliadku: https://www.youtube.com/watch?v=dnk_Tc2n7zc

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku17920 m²
Celková rozloha17920 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2016 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.