Investičný pozemok v Dúbravke - Krčace

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava IV
Lokalita.:
413 m²
predaj - Záhrady
139.500,- €
337,77 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1363x zobrazená v zozname / 189x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pozemok v aktuálne veľmi vyhľadávanej a perspektívnej lokalite, Bratislava Dúbravka - Horné Krčace.

Lokalitu čaká v blízkej budúcnosti veľká zmena aj vďaka výstavbe projektu Medze. Podľa zverejnených informácií majú na Dolných Krčacoch stáť najviac osempodlažné bytovky, v hornej časti rodinné domy. Bude sa jednať o novú modernú štvrť s kopou zelene, ktorá sa má pýšiť úplnou samostatnosťou jej obyvateľov z hľadiska naplnenia všetkých bežných potrieb, či už sa jedná o poskytnutie rôzneho druhu služieb, voľnočasových a športových areálov, či vzdelávanie. Prvá časť výsatvby Medzí je iba začiatkom rozvoja danej lokality. Podľa zverejnených informácií sa Developer už dlhšie venuje skupovaniu pozemkov v území, čo má postupne viesť k úplnému prepojeniu Dúbravky a Karlovej Vsi. Z pohľadu potenciálu a vhodnosti pre rozvoj ide o jednu z najlepších lokalít v meste. Dôjde tu k nahradeniu záhradkárskej kolónie, kde sa nenachádzajú žiadne pamiatky alebo budovy.

Pozemok je približne 30m dlhý a 15m široký, obdĺždnikového tvaru. Celková rozloha 413m2. Nachádza sa v mierne svahovitom až svahovitom teréne, cca 200m vzdušnou čiarou od električkovej trate nad okresným riaditeľstvom policajného zboru. Výborná dostupnosť do ostatných častí mesta, či už použitím mestskej hromadnej dopravy, alebo výbornou dostupnosťou na obchvat. Príjazdová cesta je z Hanulovej po spevnenej polnej ceste. Aktuálne bez pripojenia k sieťam. V poslednom období nebol pozemok využívaný. Nachádzajú sa tu stromy a porast. Nie je oplotený.

Osobné vlastníctvo, na LV bez tiarch. Aktuálne vedený ako vinica. ÚPI na vyžiadanie.

Cena za pozemok je 139.500,-EUR; 338/m2



Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie a zahŕňa poplatok za vklad vlastníckeho práva na kataster, listy vlastníctva, právny servis našim firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárskych poplatkov pri overení podpisov na kúpnych zmluvách.

V prípade záujmu si vyžiadajte ďalšie informácie, poprípade si dohodnite obhliadku.

Tešíme sa na Vás







Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Bratislave Ive

Rozloha záhrady 413 m2 je o 1470 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Bratislave Ive.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku413 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-817916 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.