Jedinečný moderný 5 izbový Rodinný dom pri Kaštieli - Rusovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Keltská
320 m²
1034 m²
5
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
1.190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17140x zobrazená v zozname / 571x zobrazená detailne / 414x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka exkluzívne - výnimočný 5 izbový Rodinný dom v krásnej tichej časti vo vyhľadávanej lokalite Rusovce s veľkou záhradou. Atraktívna stavba domu v štýle "scandi house" vznikla komplexnou rekonštrukciou a dostavbou pôvodného katalógového domu. Rozsiahla renovácia zväčšila parametre domu a zároveň zmenila jeho štýl a dizajn úpravou všetkých okenných otvorov a výmenou okien za vysoko kvalitné veľkoformátové výplne INTERNORM /zvnútra drevené - zvonku hliníkové/ s izolačným trojsklom.
Prakticky celkovou prestavbou strechy vznikla nová nosná konštrukcia /krov, krokvy, výmena nosných klieštin, nové zateplenie, dostavba vykiera.../ čím sa zásadne zväčšila plocha horného podlažia, doplnením strešných okien VELUX s tienením a inteligentným ovládaním a tiež zväčšením okien v izbách ide o veľkorysé a nádherne presvetlené plnohodnotné poschodie. Nová fasáda so zateplením, nové podlahové kúrenie v celom interiéri /vrátane garáže/ či rekuperácia čerstvého vzduchu robia z domu vysoko moderný a technologicky vyspelý dom, ktorý spĺňa vysoké nároky a kritéria pre najnáročnejšiu klientelu. Interiér je kompletne klimatizovaný na prízemí centrálnou klimatizáciou s napojením na inteligenciu a na poschodí s nástennými jednotkami TOSHIBA HAORI s vysokým chladiacim aj vykurovacím výkonom. Vstupné dvere na biometriu /odtlačok prsta/, nový plynový kotol VIESSMANN s automatikou a pripojením na wifi ako súčasť inteligencie, nové elektrické aj vodovodné rozvody domu, príprava na exteriérový bazén či inteligentný systém LOXONE sú súčasťou vymožeností, ktoré boli realizované s dôrazom na detail a kvalitu prevedenia. Podlahy sú kombináciou liatej podlahy v dizajne betón /microcement/ a drevených parkiet , všetky okná majú kvalitné exteriérové hliníkové žalúzie SCHLOTTERER RAFF S s lamelami s tesnením takisto napojené na inteligentné ovládanie v dizajne a farbe okien a dverí.

Dispozíciu prízemia domu tvorí vstupná hala so šatníkom "walk in" a hosťovskou toaletou, technická miestnosť - sklad, kotolňa, dvojgaráž s priamym vstupom do domu, otvorená dispozícia obývacej izby, kuchyne s kompaktnou komorou a jedálenského kúta všetko s priamym výstupom na terasu a záhradu. Garáž má automatickú bránu, elegantné presklenie smerom do záhrady a takisto výstup na záhradu či prístup k pivnici.
Druhé poschodie s centrálnym schodiskom s bezpečnostným sklom ponúka dve priestranné samostatné spálne so spoločnou loggiou, hosťovskú izbu - pracovňu, veľkú kúpeľňu s voľne stojacou vaňou a sprchovým kútom, ďalej sa tu nachádza sklad - šatník, samostatná toaleta, hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou so sprchovým kútom.
Dom je čiastočne podpivničený pričom tento priestor bol zväčšený na aktuálnych 22 m2 so zateplením stropu, oknom a vstupom zo záhrady.

Pozemok domu s veľkorysou výmerou 1034 m2 a 1/4 podielom na prístupovej ceste je prístupný cez súkromnú rampu čím ponúka maximálne súkromie, má J-V slnečnú orientáciu s rozmermi 35 x 30 m a dospelú výsadbu stromov, nové zatrávnenie s automatickou závlahou napojenou na spodnú vodu /studňa s čerpadlom/, predprípravou na bazén privedením médií /elektro, voda, odpad/ a nová filtračná šachta na VSAKOVANIE dažďovej vody /Vsakovací blok Drenblok DB60/.

Dom je v štádiu pred finálnym dokončením nového vlastníka inštaláciou zariadenia a nábytku, doplnením časti oplotenia podľa predstáv nových majiteľov a užívateľov tejto jedinečnej nehnuteľnosti v úžasnej časti Rusoviec s príjemným susedstvom a súkromím. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rusovce na ulici Keltská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Keltská v Bratislave - Rusovce v cene 1.190.000,- € je o 37.926 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Rusovce. Rozloha je o 152 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rusovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rusovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GA...

Pozícia realitnej ponuky

1.190.000,- €
Cena nehnuteľnosti 187.900,- € 1.190.000,- €
1034 m²
Rozloha pozemku 216 m² 1076 m²
194 m²
Zastavaná plocha 81 m² 294.57 m²
320 m²
Celková rozloha 76 m² 320 m²
320 m²
Úžitková plocha 76 m² 408 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1034 m²
Zastavaná plocha194 m²
Celková rozloha320 m²
Úžitková plocha320 m²
Počet izieb5
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GA-446 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny