Kancelária, výmera od 34 m2 do 60 m2, St. Ľubovňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Levočská
34 m²
3
1
1
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230V
prenájom - Kancelárie
265,- €/mes. Cena vrátane energií
Ponúknite vlastnú cenu

17175x zobrazená v zozname / 1441x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/NU

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KANCELÁRSKE PRIESTORY vo výmere od 34 m2 do 60 m2 nachádzajúce v CENTRE MESTA v zrekonštruovanej administratívnej budove, s výťahom, v lokalite Stará Ľubovňa, Levočská ulica.
V ponuke sú tieto kancelárie:

kancelária vo výmere 34 m2 nachádzajúca sa na 1. poschodí - mesačný nájom vrátane energií činí 265,-EUR mesačne

kancelária spolu s kuchynským kútom spolu vo výmere 60 m2 /kancelária vo výmere cca 50 m2 + kuchynka vo výmere cca 10 m2/ nachádzajúca sa na prízemí - mesačný nájom vrátane energií činí 400,-EUR mesačne

kancelária vo výmere 46 m2 nachádzajúca sa na 1. poschodí - mesačný nájom vrátane energií je 290,-EUR mesačne - nachádzajúca sa na Jarmočná ulica - areál oproti Bille


Výhody:


❶ Centrum mesta
❷ Bezproblémové parkovanie

❸ Voľné ihneď



STAV PRIESTORU:
Kancelárie v budove sú novo zrekonštruované, nová podlaha, plastové okná. Na každom poschodí je sociálne zariadenie /dámske, pánske/, do kancelárie je možnosť zapojenia internetu /optika/. Na poschodí je k dispozícii kuchynka s mikrovlnnou rúrou.
Ponúkame vám priestory NEZARIADENÉ, aby ste mohli voľne vyjadriť svoj jedinečný štýl a zároveň vytvoriť pracovné prostredie presne podľa svojich potrieb.

PLATBY:


Mesačný nájom vrátane energií je uvedené v popise priestoru. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu a kaucia vo výške dvojmesačného nájomného, ktorá bude vrátená pri ukončení nájmu.
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEHRADÍTE.

LOKALITA:


Ponúkame vám jedinečnú príležitosť v podobe nádherného administratívneho priestoru situovaného vo výhodnej lokalite. Nachádzajú sa priamo v CENTRE MESTA, ponúkajúce optimálnu dostupnosť s bohatou občianskou vybavenosťou a príjemným okolím.

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť na vytvorenie dokonalého pracovného prostredia. Kontaktujte nás ešte dnes a presvedčte sa o výhodách týchto jedinečných administratívnych priestorov!

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / PRENÁJOM / STARÁ ĽUBOVŇA / VÝMERA OD 16 M2 DO 50 M2 / LEVOČSKÁ ULICA / CENTRUM / PO REKONŠTRUKCII / PARKOVANIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Starej Ľubovni na ulici Levočská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Levočská v Starej Ľubovni v cene 265,- €/mes. je o 26 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Starej Ľubovni. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Starej Ľubovni.

Pozícia realitnej ponuky

265,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 99,- €/mes. 583,- €/mes.
34 m²
Celková rozloha 11.7 m² 87 m²
34 m²
Úžitková plocha 34 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha34 m²
Úžitková plocha34 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanieáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LF-247A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny