KAVIAREŇ V MLYNOCH, KOMPLETNE VYBAVENÁ A ZARIADENÁ NA ODSTÚPENIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
60 m²
neuvedené
predaj - Gastro priestory
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

27108x zobrazená v zozname / 3198x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video **** https://youtu.be/RhW9STsSC1s **** TUreality ponúka na odstúpenie kaviareň v OC MLYNY v centre Nitry. Kaviareň je zabehnutá v plnej prevádzke, so stabilnými obratmi a odhadovanou návratnosťou do 3 rokov. Ponúka sa kompletne zariadená a vybavená. Možnosť odstúpenia NA SPLÁTKY. Viac info po telefóne a na osobnom stretnutí. Energetický certifikát nebol vystavený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja gastro priestoru v Nitre

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 gastro priestoru v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49484 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.