Predaj 2-izbového bytu, Nová Terasa, Fatranská ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Fatranská
64 m²
7
3
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
229.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

143110x zobrazená v zozname / 2930x zobrazená detailne / 410x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám predstavujú:

Na predaj dvojizbový byt v Košiciach v novostavbe Nová Terasa. Byt sa nachádza na treťom poschodí bytového domu, má výmeru 64m2. Okná bytu sú orientované na svetovú stranu východ a na západ. Byt sa predáva kompletne zariadený. K bytu prislúcha pivničná kobka s rozlohou 2,4m2. V prípade záujmu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto v cene 12 000€.

Zľavnená cena platí iba obmedzené obdobie, v nadväznosti na kúpu rezervovanej nehnuteľnosti. Ponuka je vhodná pre klientov s dostatočným vlastným kapitálom alebo predschváleným úverom.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.



"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Fatranská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Fatranská v Košiciach - Západ v cene 229.900,- € je o 10.397 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

229.900,- €
Cena nehnuteľnosti 109.900,- € 229.900,- €
64 m²
Celková rozloha 41 m² 64 m²
64 m²
Úžitková plocha 41 m² 64 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-567 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny