Komplet rekonštruovaný dom so záhradou VEĽKÝ BIEL

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Veľký Biel
126 m²
750 m²
3
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
266.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2012x zobrazená v zozname / 227x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný dom na bývanie alebo bývanie s podnikaním

Lokalita


Veľký Biel, asi 100m od známej zmrzliny, kraj obce, do 5 minút na železničnú stanicu a autobusovú zastávku, blízkosť krásneho čistého jazera, rýchle napojenie na diaľnicu smer BA a TT (2km), dobrá občianská vybavenosť

Rozmery


dom 7 x 18m odĺžnik, 126m2 , pivnica 28m2 , povala pochôdzna rovnako ako prízemie (možnosť dokončiť ako obývateľnú)
pozemok 750 m2 + plus malá stodola

Rekonštrukcia domu


Nové plastové okná, vchodové dvere, interiérové dvere, všetky nové rozvody kúrenia, ktoré je plynové - turbokotol kondenzačný IMERGAS VICTRIX X24-revízia kotla 9/2022,radiátory, kombinované kúrenie aj v kachliach-novy komín, nové rozvody vody, elektriky 240/400V, kanalizácia ,optický kábel, strecha značky Ranila, nové strešné zvody. Dom je zateplený, je potrebné dokončiť finálnu fasádu podľa svojich predstáv. V dome je komplet nová dlažba a obklady. Ohrev vody je elektrickým bojlerom, voda v celom dome je vlastná- studňa s čerpadlom Darling, ale v prípade napojenia na obecný vodovod je vykonaná predpríprava.
V zadnej časti domu je možnosť pristaviť miestnosť -je vykonaná predpríprava-natiahnutá voda, elektrika a aj na kúrenie slučka, na ktorú sa dajú napojiť ešte 2-3 radiátory, čo je vhodné ako priestor na podnikanie mimo súkromného bývania. V dome sa nachádza pochôdzna povala v rozmeroch celého prízemia, ktorú je možno zobytniť.

Dispozícia domu


dom má pozdĺžnu chodbu, samostatné nepriechodné a priestranné izby, samostatné WC s umývadlom, veľkú kúpeľňu s vaňou i sprchovým kútom. Denná časť je oddelená od nočnej.

Tento zaujímavý dom so záhradou treba zažiť, majiteľ si dal záležať na kompletnej rekonštrukcii, použil kvalitné materiály. Je ideálny pre rozrastajúcu sa rodinu, či rodinu s podnikaním. Cena domu aj s províziou RK je 266.000€
V prípade obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni na čísle .

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku750 m²
Zastavaná plocha126 m²
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta