Na PREDAJ starší rodinný s veľkorysým pozemkom v obci Veľký Biel

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Veľký Biel
Ulica.: Malobielska
4221 m²
4221 m²
4
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8896x zobrazená v zozname / 752x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľkorysý pozemok so starším domom v obci Veľký Biel, okrese Senec, katastrálne územie Malý Biel na ulici Malobielská.

Pozemok je o rozlohe 4221m2, rodinný dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu, prípadne na zbúranie. Na pozemku sa nachádza aj samostatná bytová jednotka ktorá sa skladá s jednej samostatnej izby, kuchyne a kúpeľne.

Rodinný dom bol postavený v roku 1938, prístavba rodinného domu 1976. V roku 2014 bol vyhotovený nový krov s betónovou a škridlovou krytinou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, voda, kanalizácia, plyn a elektrina.

Veľmi dobrá investičná príležitosť, vzhľadom na to že sa dá na pozemku postaviť viac bytových jednotiek a následne ich prenajímať. Na pozemku sa nachádza pivnica, dve garáže a hospodárske budovy. Pozemok sa dá rozdeliť na viac parciel, nakoľko je prístupný z dvoch strán, je v udržiavanom stave.

DISPOZÍCIA DOMU:


- vstupná chodba
- kuchyňa
- štyri samostatné izby
- kúpeľňa


LOKALITA



Obec Veľký Biel sa nachádza približne 15 kilometrov od Bratislavy a minútu od okresného mesta Senec.
Poloha ponúkanej nehnuteľnosti je ideálna, nakoľko v okolí je pôvodná zástavba rodinných domov(žiaden satelit), tiché príjemné prostredie v blízkosti prírody s možnosťami pre cyklovýlety, alebo oddych pri vyhľadávanom Bielskom jazere.

KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ do pár minút chôdzou od rodinného domu je materská štátna škôlka a súkromná škôlka, základná škola, obchod, zdravotné stredisko (zubár, lekár pre deti, dospelých a dorast, lekáreň), pošta, kostol a vyhľadávaná artézska studňa.
DOPRAVA ponúka možnosť využitia vlakovej zastávky s pravidelnou vlakovou dopravou cca 15 minút chôdzou od domu. Autobusová zastávka vzdialená cca 5 minút chôdzou od domu.
S autom máte do pár minút dostupné priame napojenie na diaľnicu D1 z lokality Malý Biel, alebo využitie Starej Seneckej cesty I/61.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkom Biele na ulici Malobielska

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov vo Veľkom Biele. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-01...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4221 m²
Celková rozloha4221 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-012-244564 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.